18. november 2018
Claus Marcussen og sønnen Simon er blandt de nominerede til fødevarepris. Foto: Marianne N.
gallery icon

Se billedserie

Claus Marcussen og sønnen Simon er blandt de nominerede til fødevarepris. Foto: Marianne N.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre kan vinde årets fødevarepris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre kan vinde årets fødevarepris
Odsherred - 18. oktober 2018 kl. 16:11
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dansk Tang, Det Vilde Køkken og Lammefjordens Spisekammer er de tre nominerede til årets Fødevarepris. En pris, der uddeles sammen med en række andre priser til OdsHædring i Borren den 16. november.

I indstillingen af Dansk Tang, der drives af far Claus Marcussen og sønnen Simon i Nykøbing, hedder det blandt andet, at de på ny har sat Odsherred på fødevarekortet både i Danmark og i udlandet og at de har opdyrket en side af Odsherred, som ingen kendte til og bragt produkterne ud til både den lille gårdbutik ved den dansk-tyske grænse og til de bedste restauranter i verden.

Det Vilde Køkken i Klint drives af ægteparret Anna Andersen og Jørgen Stoltz, som overtog Klintekroen for et par år siden og lavede et spisested med fokus på at bringe de vilde urter i Odsherred ind i Annas mad.

»Anna og Jørgen bruger og behandler lokale fødevarer med den største ekspertise og omhu«, lyder det i indstillingen.

Lammefjordens Spisekammer er en gårdbutik i Fårevejle, hvor ægteparret Karin og John Nielsen i en årrække har opbygget en gårdbutik med både hjemmedyrkede fødevarer fra Lammefjorden og fødevarer fra andre producenter i området. Og for det arbejde er de nomineret til årets fødevarepris.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk