21. januar 2020
Bestyrelsesmedlem Anders Knudsen udråbte et trefoldigt hurra for tilbygningen SuperBrugsen i Nykøbing Sj. til 22 mio. kr. og for de teknikere og håndværkere, der har opført de nye 460 kvadratmeter (plus kælder). Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Bestyrelsesmedlem Anders Knudsen udråbte et trefoldigt hurra for tilbygningen SuperBrugsen i Nykøbing Sj. til 22 mio. kr. og for de teknikere og håndværkere, der har opført de nye 460 kvadratmeter (plus kælder). Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre gange hurra - for SuperBrugsens nye byggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre gange hurra - for SuperBrugsens nye byggeri
Odsherred - 10. januar 2020 kl. 08:45
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Regnen trommede mod de midlertidige presenninger på den nye SuperBrugsen-tilbygning i Nykøbing Sjælland; taget er ikke helt færdigt endnu, det dryppede ned med regnvand på det nystøbte betongulv, men ledelsen havde fundet et sted i tørvejr til torsdagens rejsegilde på byggeriet.

De røde pølser blev slæbt ind i en stor gryde, og håndværkere og personale blev inviteret til at dykke i pølsegryden.

Bestyrelsesmedlem Anders Knudsen udråbte et trefoldigt hurra for tilbygningen til 22 mio. kr. og for de teknikere og håndværkere, der har opført de nye 460 kvadratmeter (plus kælder).

- Tak til arkitekten, tak til ingeniørerne, byggelederen og håndværkerne, som knokler for, at vi kan åbne til marts; tak til COOP og til personalet, som har været nødt til at sno sig. Og tak til kommunen, lød Anders Knudsens takke-stime.

- Det er jo på flere måder et bæredygtigt byggeri med store træ-elementer som vægge og tag, limet og skruet sammen. Og betonen i fundamenter og gulve er fra Aalborg Portland og er den mest energi-venlige beton i verden, konstaterede Anders Knudsen.

Håndværkerne kom til i hold for at spise pølser og brød. De havde travlt med at lægge de sidste tag-elementer op på den bagerste del af tilbygningen.

Udenfor var en stor mobilkran stillet op, som kunne række kran-armen 43 meter ind med træ-elementer i krogen.

Lundbæk & Hansen Bygningsforbedring A/S, Holte, er totalentreprenør, Stefan Vesti Brorsen, København, arkitekt, og Terkel Pedersen, Holbæk, rådgivende ingeniør.

Rødegaards Kloak, Anlæg & Landbrug, Lillerød, har stået for nedrivning af de gamle udhuse, udgravning til kælder og fundamenter og opbygning af det nye hus.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk