7. juni 2020
Bestyrelsesmedlem Anders Knudsen udråbte et trefoldigt hurra for tilbygningen SuperBrugsen i Nykøbing Sj. til 22 mio. kr. og for de teknikere og håndværkere, der har opført de nye 460 kvadratmeter (plus kælder). Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Bestyrelsesmedlem Anders Knudsen udråbte et trefoldigt hurra for tilbygningen SuperBrugsen i Nykøbing Sj. til 22 mio. kr. og for de teknikere og håndværkere, der har opført de nye 460 kvadratmeter (plus kælder). Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre gange hurra - for SuperBrugsens nye byggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre gange hurra - for SuperBrugsens nye byggeri
Odsherred - 10. januar 2020 kl. 08:45
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Regnen trommede mod de midlertidige presenninger på den nye SuperBrugsen-tilbygning i Nykøbing Sjælland; taget er ikke helt færdigt endnu, det dryppede ned med regnvand på det nystøbte betongulv, men ledelsen havde fundet et sted i tørvejr til torsdagens rejsegilde på byggeriet.

De røde pølser blev slæbt ind i en stor gryde, og håndværkere og personale blev inviteret til at dykke i pølsegryden.

Bestyrelsesmedlem Anders Knudsen udråbte et trefoldigt hurra for tilbygningen til 22 mio. kr. og for de teknikere og håndværkere, der har opført de nye 460 kvadratmeter (plus kælder).

- Tak til arkitekten, tak til ingeniørerne, byggelederen og håndværkerne, som knokler for, at vi kan åbne til marts; tak til COOP og til personalet, som har været nødt til at sno sig. Og tak til kommunen, lød Anders Knudsens takke-stime.

- Det er jo på flere måder et bæredygtigt byggeri med store træ-elementer som vægge og tag, limet og skruet sammen. Og betonen i fundamenter og gulve er fra Aalborg Portland og er den mest energi-venlige beton i verden, konstaterede Anders Knudsen.

Håndværkerne kom til i hold for at spise pølser og brød. De havde travlt med at lægge de sidste tag-elementer op på den bagerste del af tilbygningen.

Udenfor var en stor mobilkran stillet op, som kunne række kran-armen 43 meter ind med træ-elementer i krogen.

Lundbæk & Hansen Bygningsforbedring A/S, Holte, er totalentreprenør, Stefan Vesti Brorsen, København, arkitekt, og Terkel Pedersen, Holbæk, rådgivende ingeniør.

Rødegaards Kloak, Anlæg & Landbrug, Lillerød, har stået for nedrivning af de gamle udhuse, udgravning til kælder og fundamenter og opbygning af det nye hus.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk