17. august 2019
Efter mange års diskussioner blev det sidste år besluttet at anlægge en cykelsti på den stærkt trafikerede Tuborgvej, ved Fårevejle, men nu har regnefejl sat en stopper for planerne.
Efter mange års diskussioner blev det sidste år besluttet at anlægge en cykelsti på den stærkt trafikerede Tuborgvej, ved Fårevejle, men nu har regnefejl sat en stopper for planerne.
Foto: Foto: Margrethe Groth
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trafiksikkerhed må vige for kommunal regnefejl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trafiksikkerhed må vige for kommunal regnefejl
Odsherred - 14. marts 2019 kl. 13:24
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En kraftig sidevind og susende bilister gør det noget nær livsfarligt at cykle på Tuborgvej i Fårevejle. Og da vejen er cykelvej for overbygningseleverne fra Hørve blev de i 2013 lovet, at de skulle have en cykelsti, men det skete ikke.

Først for næsten et år siden besluttede byrådet at sætte turbo på de nødvendige ekspropriationer, og dengang lovede formanden for miljø- og klimaudvalget, Paw Pedersen (DF), at cykelstien ville være på plads inden årsskriftet.

Det er ikke sket, og da Odsherred Kommune har indført anlægsstop har det kastet cykelstiprojektet ud i en ukendt fremtid og kommunens administration har skrevet til politikerne, at det vil få den konsekvens, at den øgede trafiksikkerhed ikke nås og at der alligevel ikke skabes en sammenhæng mellem cykelbanerne på Dragsmøllevej og Adelers Alle.

Lidt den samme historie kan fortælles om Ravnsbjergvej, i Vig, der flere gange er udråbt som moden til trafiksanering, men som nu også er sat på stand-by. Ifølge centerchef, Kirsten Gyalokay, fra Odsherred Kommune, har det hidtil været mange myndighedsopgaver og mange diskussioner om vejens udformning, der har udskudt projektet, hvor der var afsat en million kroner til at gøre vejen mere sikker for de bløde trafikanter, men nu er det anlægsstoppet, der gør, at der ikke sker mere med at gøre Ravnsbjergvej mere sikker for bløde trafikanter.

Det har ikke været muligt at få oplyst om der er blevet foretaget nogle former for trafiksikkerhedsmæssige foranstaltninger på de to veje.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk