17. september 2019
Mathias Hansen vil kæmpe for, at million fejl i den kommunale budgetlægning bliver fulgt tæt.
Mathias Hansen vil kæmpe for, at million fejl i den kommunale budgetlægning bliver fulgt tæt.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trænger til oprydning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trænger til oprydning
Odsherred - 09. december 2018 kl. 12:32
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DFs økonomiudvalgsmedlem, Paw Pedersen, skriver på Facebook, at nok er den 30 mio. kr. store regnefejl, der er fundet af Odsherred Kommunes embedsmænd, et voldsomt problem, som uden tvivl vil medføre massive udskydelser af opgaver under hans resort som formand for miljø- og klimaudvalget, men han kan også finde noget positivt at skrive om fejlen:

»Hvis man skal se lidt positivt på det, så kan det måske frigive nogle medarbejderressourcer til at løse mange af de opgaver, som har hobet sig op. Mange projektopaver betyder et stort pres på daglig drift, og de rhar virkelig været mange projektopgaver.«

Helt så simpelt ser det ikke ud fra det ene af Venstres økonomiudvalgsmedlemmer, Mathias Hansen, der garanterer, at intet er fredet, når der skal stoppes opgaver.

»Der trænger vist til at blive ryddet op. Nu mangler vi stadig at få en fuldstændig redegørelse for, hvordan det her kunne ske, så jeg vil ikke udtale mig for bombastisk, men det er ikke noget der bare kan fejes af bordet som en ligegyldig teknikalitet. Der må ligge mere under, og det skal vi have fundet ud af. Nu kommer der så et oplæg til, hvilke opgaver, der skal droppes eller skubbes, og det må vi tage stilling til, men èn ting er sikker, det må ikke komme til at gå ud over skoleområdet, så må vi hellere lade nogle asfaltopgaver vente. Men det er afgørende, at der ikke svines med borgernes penge,« siger han til dagbladet Nordvestnyt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk