4. december 2020
- Jeg sælger ikke noget, jeg sætter bare sælger og køber i kontakt med hinanden. Sådan forklarer en 36-årig mand tiltalt for i alt 23 forhold - heriblandt hæleri og salg af narkotika - i en sag som Retten i Holbæk behandler i denne uge. Foto: Marianne Nielsen
- Jeg sælger ikke noget, jeg sætter bare sælger og køber i kontakt med hinanden. Sådan forklarer en 36-årig mand tiltalt for i alt 23 forhold - heriblandt hæleri og salg af narkotika - i en sag som Retten i Holbæk behandler i denne uge. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tiltalt: Jeg var bare bindeled i narkosalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tiltalt: Jeg var bare bindeled i narkosalg
Odsherred - 11. december 2019 kl. 08:42
Af Marianne Nielsen

En 36-årig mand mand fra Nr. Asmindrup, tiltalt for både indbrud og hæleri, påstår at være bindeled mellem køber og sælger af alt fra køkkenelementer til stoffer.

arrow Læs også: Drabshus solgt for en slik, men alle er tilfredse

Det var nemlig ikke ualmindeligt for en 36-årig mand, at skabe kontakt mellem sælger og køber af alt lige fra hårde hvidevarer til dykkerudstyr og amfetamin.

Det viser sms-korrespondancer som indgår i sagskomplekset mod den 36-årige mand med bopæl i Nr. Asmindrup, som i denne uge føres i byretten i Holbæk.

Blandt andet fremviste anklager Thomas Rasmussen en række sms'er fra 2018mellem tiltalte og en person, der spurgte om »der er noget I mangler på landet, ven«?

»Kun penge«, lød svaret fra tiltalte,

»Er der noget man kan lave penge på?«, spurgte personen videre.

»Ikke nu, men i løbet af et par dage«, svarer den 36-årige tilbage.

Senere skriver den tiltalte til en person med et ualmindeligt godt tilbud på hårde hvidevarer:

»Hej min ven der skal bruge køl/frys, indbygningsovn etc. alt i Siemens. Der er for 50.000 kr. du får det for 20.000 kr.«, skriver den tiltalte til en ukendt person.

- Hvorfor skal du sælge for en ven? Er det hælervarer det her, spurgte anklager Thomas Rasmussen da sms'erne blev fremlagt ved Retten i Holbæk.

- Det må jeg gå ud fra, ud fra prisen. Jeg sendte besked videre rundt. Jeg kan ikke huske hvem det var til, svarede den 36-årige.

Nordvestnyt bringer i onsdagsavisen en længere reportage fra retssagen mod den 36-årige mand, som ventes afgjort torsdag.

arrow Lokalsamfundet skal hjælpe, hvis Finns morder skal straffes
25. juni 2020 kl. 01:35 Opdateret: kl. 06:16
arrow Et år siden Finn blev dræbt: Gennembrud udebliver
15. februar 2020 kl. 10:05 Opdateret: kl. 10:49
arrow Drabssted er blevet sat til salg
21. januar 2020 kl. 20:49 Opdateret: kl. 12:50
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk