15. april 2021
Odsherred Kommune har endnu ikke godkendt den nye skydebane endeligt. Foto: Helene Nielsen
Odsherred Kommune har endnu ikke godkendt den nye skydebane endeligt. Foto: Helene Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilladelse til skydebane ikke helt på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilladelse til skydebane ikke helt på plads
Odsherred - 08. april 2021 kl. 10:19
Af Helene Nielsen

Odsherred Kommunes byggesags- og miljøteam modtog tilbage i juni 2019 den første ansøgning fra Rørvig Jagtforening om ændring af indretningen af eksisterende skydebane i Rørvig, herunder forøgelse af højde på jord-/støjvolden, som omgiver skydeområdet.

Odsherred Kommune deltog også i besigtigelsen af området, da Midt- og Vestsjællands Politi skulle tage stilling til, om det var forsvarligt, at vende skydebanen i retning mod Rørvig Friskole.

- Sagen har været sendt i naboorientering, der har været bemærkninger fra naboer. Endvidere har sagen været i høringer internt i kommunen. Bemærkninger fremkommet i forbindelse med naboorientering/høringer har indgået i sagsbehandlingen, skriver miljøsagsbehandler i Odsherred Kommune, Tine Brandt i en mail til Nordvestnyt.

Hun oplyser, at Odsherred Kommune har været i en længere dialog med jagtforeningen.

- Tidligere fremsendt projekt var godkendt af politiet og Kystdirektoratet, men på grund af nye ændringer kræver det nye godkendelser. På nuværende tidspunkt afventer vi et revideret projekt, der er godkendt af Kystdirektoratet og forhåndsgodkendt hos Politiet, før vi kan viderebehandle sagen, skriver Tine Brandt.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk