20. oktober 2019
Anne Dorte Greve Madsen var i tre år ældrechef i Odsherred Kommune, før hun blev afskediget og nu er hun røget i unåde hos Lolland Kommune. Foto: Martin Hoffmann Kønig
Anne Dorte Greve Madsen var i tre år ældrechef i Odsherred Kommune, før hun blev afskediget og nu er hun røget i unåde hos Lolland Kommune. Foto: Martin Hoffmann Kønig
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligere ældrechef fyret igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere ældrechef fyret igen
Odsherred - 21. juni 2019 kl. 07:30
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I tre år fra 2014 til 2017 var Anne Dorte Greve Madsen ældrechef i Odsherred Kommune, men i 2017 blev hun afskediget blandt andet på grund af problemer med økonomien på ældreområdet, en sag om ansættelse af sin egen søn og dårlig kemi med direktøren på området.

En afskedigelse, der kostede Odsherred Kommune omkring én mio. kr. for at slippe af med den tidligere chef.

Den 1.marts 2018 blev hun ansat i en stilling som sektorchef for ældre og sundhed i Lolland Kommune, men det er nu slut. Ifølge avisen Folketidende er Anne Dorte Greve Madsen blevet afskediget, og var således kun ansat på Lolland i èt år og tre måneder.

Ifølge avisen er Anne Dorte Greve Madsen stoppet efter »gensidig aftale,« og til avisen udtaler direktør Bjarne Hansen, fra Lolland Kommune, at der ikke er sket tjenesteforseelser, og at der ikke er foregået noget kriminelt, og over for Folketidende slår direktøren også fast, at afskedigelsen ikke har noget med den tidligere ældrechefs fortid i Odsherred Kommune at gøre.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk