15. december 2017
Jørgen Andersen (tv.) fortalte testpiloterne på den nordlige fødevarerute om produkterne på Birkemosegård. Foto: Torben Andersen
gallery icon

Se billedserie

Jørgen Andersen (tv.) fortalte testpiloterne på den nordlige fødevarerute om produkterne på Birkemosegård. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Testpiloter på to madruter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Testpiloter på to madruter
Odsherred - 10. august 2017 kl. 15:52
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et dusin testpiloter deltog tirsdag og onsdag i to madruter, som VisitOdsherred har i støbeskeen.

De to bud på madruter ligger i henholdsvis den sydlige og den nordlige del af Odsherred. Den sydlige del omfatter Sidinge Gårdbutik, Dalbakkegård, Lammefjordens Spisekammer og Lammefjordens besøgsmark - samt Vejrhøj Vingård.

Nordruten blev onsdag formiddag indledt på Birkeomosegård, en økologisk bedrift på 130 hektar mellem Havnebyen og Overby. Her gav ejeren, Jesper Andersen, testpiloterne en rundvisning, der kom vidt omkring. For der er meget at se og fortælle om på Birkemosegård, som i 2014 blev hædret med Odsherreds fødevarepris.

Turen sluttede af i Birkemosgårds store gårdbutik og i den store festsal, hvor der blandt andet er arrangementer med nogle af de kokke, som på københavnske restauranter tilbereder fødevarer netop fra Birkemosegård.

Testpiloterne tog efter besøget videre til Ørnbjerg Vin, hvorefter de fik en vandretur ved Korevlerne med naturvejleder Jørgen Stoltz, og ruten sluttede på Det vilde Køkken i Klint.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk