28. november 2020
Torsdag kørte beton-kanonerne i konvoj til Holsts Have i Nykøbing Sjælland, hvor der blev støbt 500 kvm. betongulv til den kommende teatersal for Odsherred Teater. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Torsdag kørte beton-kanonerne i konvoj til Holsts Have i Nykøbing Sjælland, hvor der blev støbt 500 kvm. betongulv til den kommende teatersal for Odsherred Teater. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teaterleder: - Nærmest et angreb med beton-kanoner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teaterleder: - Nærmest et angreb med beton-kanoner
Odsherred - 23. oktober 2020 kl. 08:08
Af Stefan Andreasen

Torsdag kørte beton-kanonerne i konvoj til Holsts Have i Nykøbing Sjælland, hvor der blev støbt 500 kvm. betongulv til den kommende teatersal for Odsherred Teater.

- Jeg kørte bag én af betonkanonerne på vej til arbejde, og jeg var enormt irriteret over at skulle køre så langsomt, indtil jeg kom ind på p-pladsen ved teatret og så, at den kom med beton til vores byggeri. Så kom det store smil frem, siger teaterleder Simon Vagn Jensen med et grin.

- Det var jo nærmest et »angreb« med beton-kanoner dagen igennem. De kom bare rullende ind. Det var fantastisk.

- Det kører bare efter tidsplanen, og samarbejdet med byggefirmaet er rigtigt godt. Vi er enormt glade, og vi glæder os til at der sker meget mere i de kommende uger og måneder, siger Simon Vagn Jensen.

- På teatret er vi også langt med at lægge planer for åbningssæsonen 2021-22, som også indeholder vores store egen-produktion i den nye teatersal med premiere i foråret 2022. Vi planlægger - som om vi allerede har en ny teatersal, og det er en fantastisk følelse, siger Simon Vagn Jensen.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk