14. maj 2021
Teaterchef Simon Vagn Jensen ved fejringen af den første kontrakt i slutningen af januar. Dennegang bliver der ingen fejring, før byggeriet er godt i gang. 

-  Vi vil først være helt trygge ved, at nu kører det, før vi går ud og markerer noget officielt, siger Simon Vagn Jensen.  Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Teaterchef Simon Vagn Jensen ved fejringen af den første kontrakt i slutningen af januar. Dennegang bliver der ingen fejring, før byggeriet er godt i gang. - Vi vil først være helt trygge ved, at nu kører det, før vi går ud og markerer noget officielt, siger Simon Vagn Jensen. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Belært af fortiden: Ingen bobler og skål-taler, før byggeriet er i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Belært af fortiden: Ingen bobler og skål-taler, før byggeriet er i gang
Opdateret 09. juli 2020 kl. 08:07
Odsherred - 09. juli 2020 kl. 06:30
Af Stefan Andreasen

Bygningsfonden Odsherred Teater har, belært af fortiden, valgt at udskyde fejringen af kontrakt-underskrivelse og første spadestik på det nye teatersals-byggeri, indtil arbejdet ude på byggepladsen i Nykøbing Sjælland rent faktisk er i gang.

arrow Læs også: Efter entreprenør konkurs: Teatrets udvidelse kan snart tage sin begyndelse

Da bygningsfonden i første licitation i slutningen af januar valgte B. Nygaard Sørensen som hovedentreprenør, blev det mandag den 31. januar festligt markeret i TeaterCaféen med boblevin og taler af kulturudvalgsformand Gitte Hededam, fonds-formand Lars Nybjerg og teaterleder Simon Vagn Jensen.

- Det er en stor dag i teatrets historie, indledte Simon Vagn Jensen sin tale.

Blot tre døgn efter erklærede B. Nygaard Sørensen sig konkurs, og bygningsfonden blev kastet ud i en fem måneder lang forsinkelse med forhandlinger og genudbud op til den nye licitation, hvor valget faldt på Elindco Byggefirma A/S.

- Det skulle jo nødigt blive en vandrehistorie det her, så set i lyset af den uheldige start ved sidste licitation har vi valgt at vente med at fejre den nye kontrakt og med at holde første spadestik til ind i august, siger Simon Vagn Jensen, direktør for Bygningsfonden Odsherred Teater og leder af teatret.

- Nu får de lov til stille og roligt at rigge byggepladsen til og komme i gang med arbejdet. Vi ser lige tiden an og holder så en lille ceremoni, når byggeriet er godt i gang, og der er en rigtig byggeplads at mødes omkring. Vi vil først være helt trygge ved, at nu kører det, før vi går ud og markerer noget officielt, siger Simon Vagn Jensen.

Efter planen skal der manag den 13. juli rulle mandskabsvogne og materiel ind, så der kan indrettes byggeplads.

Arbejdet med at grave ud til fundamenter forventes i gang til august, efter sommerferien.

- Den her lange venteperiode har trukket meget på vores tålmodighed, men vi har bevaret optimismen, og nu glæder vi os bare vildt meget til at få den nye teatersal bygget færdig, siger Simon Vagn Jensen.

arrow Formand for teater-byggefond: Vi har dobbelt-tjekket alt
07. juli 2020 kl. 18:11 Opdateret: kl. 18:11
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk