16. juli 2019
- Uh, du er vist god til at lyve, sagde tryllekunstner Jakob Rasmussen til den unge mand, men gættede alligevel farven på den kugle, drengen havde i hånden.
gallery icon

Se billedserie

- Uh, du er vist god til at lyve, sagde tryllekunstner Jakob Rasmussen til den unge mand, men gættede alligevel farven på den kugle, drengen havde i hånden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tankelæser tryllebandt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tankelæser tryllebandt
Odsherred - 12. februar 2019 kl. 14:38
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var en ganske særlig stemning af fnis og forventning, da Aksen Kulturhus i Asnæs tirsdag formiddag havde indbudt børn over otte år og deres forældre eller bedsteforældre til et klassisk trylleshow med tankelæsning i børnehøjde. Der var stuvende fuldt, og de yngste børn havde taget plads på gulvet helt oppe foran scenen.

Det var den svært underholdende og rutinerede tryllekunstner Jakob Rasmussen, som stod på scenen, hvor han af og til hev et barn eller en voksen fra publikum op for at assistere. Han har 25 års erfaring som tryllekunstner og tankelæser, og han fik da også både høje grin og forbavsede suk, fra publikum.

- Er I gode til at lyve, spurgte han børnene, og fik et bekræftende svar.

Seks børn fik en hvid eller sort kugle i hånden, og Jakob Rasmussen skulle så gætte, om den var sort eller hvid. Det var her børnene gerne måtte lyve, men tankelæseren gennemskuede dem alle og gættede farverne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk