14. juli 2020
Det bliver Bente Eskesens bryske lærerinde og diktat 1,2 og 3 der bliver Dragsholmrevyens bidrag til Revyernes Revy på Bakken d. 11 august. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Det bliver Bente Eskesens bryske lærerinde og diktat 1,2 og 3 der bliver Dragsholmrevyens bidrag til Revyernes Revy på Bakken d. 11 august. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tager diktaten med til revykåringer på Bakken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tager diktaten med til revykåringer på Bakken
Odsherred - 20. juli 2019 kl. 15:36
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alt er udsolgt, selv ekstra ekstra forestillingerne, og selvom der er en lang venteliste, så bliver der ikke flere muligheder for at opleve årets Dragsholmrevy. Det fastslår revyens direktør Bente Eskesen overfor Nordvestnyt.

- Der bliver ikke flere forestillinger, for der er ikke flere mulige datoer hvor vi kan knibe flere ekstraforestillinger ind, siger hun.

Eneste mulighed for at få et glimt at årets revy, bliver derfor til Revyernes Revy på Bakken den 11. august.

- Vi tager »Diktat« med. Både et, to og tre, afslører Bente Eskesen.

Diktaterne fremføres af hende selv iført en grå page og stram skolelærerinde-mimik, og sætter ord på tidens furore omkring den ekstreme højrefløjs mest markante stemme, men uden nogensinde at nævne hans navn.

Revyernes Revy er en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor alle landets revyer mødes sidst på sommeren. Her præsenteres nogle af årets bedste numre fra de forskellige revyer. Arrangementet har alle årene været holdt af Skuespillerforeningen af 1879 til fordel for foreningens humanitære arbejde.

I år er det 41. gang, forestillingen bliver afviklet, og for 12. sommer i træk holdes arrangementet i Teltet på Dyrehavsbakken.

Dragsholmrevyen er nomineret til tre priser i år: Årets Revy, Årets Dirch (årets revykunstner, Susanne Breuning) og årets forfatter (Jacob Fauerby) og ingen kender vinderne, før revykunstnerne står på scenen og kåres af kollegerne.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk