26. juni 2019
Dragsholm Slots direktør Mads Bøttger (th.) og Stig Løcke fra Odsherreds Turistforening får tid til livet på senest indviede tænkebæk, den ved Dragsholm Slot.
Dragsholm Slots direktør Mads Bøttger (th.) og Stig Løcke fra Odsherreds Turistforening får tid til livet på senest indviede tænkebæk, den ved Dragsholm Slot.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tænkebænk indvies med bobler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tænkebænk indvies med bobler
Odsherred - 22. januar 2019 kl. 07:01
Af Niels Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 26. januar klokken 11 står en ny tænkebænk klar til indvielse og til benyttelse for alle og enhver, der kommer forbi Asnæs Svømmehal.

Bænken er doneret af tidligere borgmester i Dragsholm og Odsherred Kommuner, Finn Madsen, der har bestemt såvel inskription som placeringen ved Asnæs Svømmehal - som han kender så godt.

Blandt andet var han i 38 år formand for Dragsholm Svømmeklub, der har hjemmebane i hallen.

En tænkebænk er en solid kvalitetsbænk i egetræ med en indlagt plakette med et vers eller en sentens, der giver stof til eftertanke for dem, der benytter bænken og nyder udsigten, lyder det fra Odsherreds Turistforening, som står bag herredets tænkebænke.

- Ideen er et lille bidrag til målsætningen om tid til livet i Odsherred, siger formand for Odsherreds Turistforening Stig Løcke.

Efter indvielsen af bænken foran svømmehallen trækker deltagerne ind i svømmehallens cafeteria, hvor der serveres en lille anretning med boblevand.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk