5. august 2020
Der bliver ikke flere tog i timen på Grevinge Station. Foto: Marianne Nielsen
Der bliver ikke flere tog i timen på Grevinge Station. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tabte slaget om den halve time i Grevinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tabte slaget om den halve time i Grevinge
Odsherred - 14. september 2019 kl. 19:07
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Regionsrådsmedlem fra Odsherred Felex Pedersen (S) led forleden nederlag i udvalget for regional udvikling, som afslog at genoptage halvtimesdriften på Grevinge Station.

arrow Læs også: Slår sidste slag for at få toget til at stoppe

Det skete med begrundelsen om, at Movia og Lokaltog på et forudgående seminar med udvalgets medlemmer ikke havde præstenteret en løsning, der kunne genetablere halvtimesdriften.

- Den vil man ikke åbne op for, fordi man stadig påstår, at det ikke kan lade sig gøre. Movia kom ikke med en løsning, men sagde blot, at det ikke kunne lade sig gøre. Det er jeg lidt frustreret over - når man ved, at man skal til seminar med et udvalg og så ikke kommer med løsninger og kun har nej-hatten på. Og det er jeg rasende over, siger Felex Pedersen til Nordvestnyt i en artikel i lørdagsavisen.

Borgerne i Grevinge har dermed ikke udsigt til andet og mere end den nuværende timedrift foreløbig, men sagen har alligevel ført ændringer med sig. Fremover kan Movia ikke nøjes med at orientere regionen om ændringer i de trafikbestillinger og den service, politikerne hvert år foretager, fortæller Felex Pedersen.

- Det går op for udvalget, at det samme kan blive tilfældet med andre små stationer rundt om i Region Sjælland, som det skete i Grevinge. Det er nemlig bestyrelsen i Lokaltog, som refererer til Movia, der så orienterer udvalget i regionen. Vi betaler, men vi bestemmer sådan set ikke noget i forhold til detaljerne, siger han.

- Fremadrettet har vi besluttet, at udvalget derfor ikke bare orienteres om ændringer i servicen af Movia - vi skal også inddrages, fastslår han og fortæller, at han nu er gået i gang med selv at komme med løsningsforslag, som han har en forventning om at Movia har et svar på ved næstkommende møde i udvalget den 23. oktober.

arrow Nu stopper toget kun én gang i timen i Grevinge
10. december 2018 kl. 14:02 Opdateret: kl. 09:27
arrow Borgmester lader tvivlen komme Movia til gode
06. december 2018 kl. 12:57 Opdateret: kl. 10:06
arrow Utilfredshed med tog-forklaringer
14. november 2018 kl. 10:01 Opdateret: kl. 10:09
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk