21. marts 2019
Headbangende Blue Rose Down, alias Thejs Nyland Sørensen.
gallery icon

Se billedserie

Headbangende Blue Rose Down, alias Thejs Nyland Sørensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sydende stodder-blues til festival-tyvstart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sydende stodder-blues til festival-tyvstart
Odsherred - 11. juli 2018 kl. 23:44
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det lød lidt som Jimi Hendrix' powertrio Experience, der åbnede Vig Festival uofficielt på Heartbeat-scenen onsdag, men det var one-man-bandet Blue Rose Down, alias guitarist, sanger og sangskriver Thejs Nyland Sørensen - udstyret med dobro resonator-guitar i metal, stortromme og guitar-pedaler med forvrængnings-effekter, fik han lydbilledet til at syde og svide af møgbeskidt stodder-blues.

Der kom et solidt distortion-lydtryk fra den enlige musiker, der bankede blues-rytmen som heftige hjerteslag med sin ene fod på trommepedalen.

Thejs Nyland Sørensen spiller tilmed med slide-rør på en finger, hvilket gør lyden endnu mere kantet og rå, og han skifter avanceret mellem rytme-, lead- og bas-spil.

Når sangene også hvæses ud gennem et gardin af lange hår foran ansigtet efter head-banging, er sceneshowet lagt i rette blues-folder, og det var noget, publikum i og udenfor Heartbeat kunne lide, skriver dagbladet Nordvestnyt.

Udover det unge blues-talent spillede de to upcoming bands Oh Dear Mary og Meloh og lidt mere etablerede Fool til den uofficielle åbning af Vig Festival.

Torsdag kl. 17 åbner Aura den udsolgte Vig Festival fra Store Scene.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk