20. oktober 2019
AquaCampen er for børn, som gerne vil bruge noget af sommerferien på at svømme, lege, lære mere om livredning og få nye venner. Privatfoto
AquaCampen er for børn, som gerne vil bruge noget af sommerferien på at svømme, lege, lære mere om livredning og få nye venner. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svømmeklub inviterer til leg i vandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svømmeklub inviterer til leg i vandet
Odsherred - 17. juni 2019 kl. 14:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dragsholm Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer friske piger og drenge i alderen 7-12 år til Rema 1000 AquaCamp i uge 31.

AquaCampen er en sommerlejr, der foregår i Asnæs Svømmehal i tidsrummet kl. 9-15. Svømmeklubben tilbyder pasning en time før og efter, hvis der er behov for dette.

AquaCampen er for børn, som gerne vil bruge noget af sommerferien på at svømme, lege, lære mere om livredning, få nye venner og meget andet.

- Selvom man ikke er den store svømmer eller medlem af en svømmeklub, kan man sagtens deltage, oplyser formand Bettina Larsen.

Indholdet er udviklet af Dansk Svømmeunion og Dragsholm Svømmeklub og er fyldt med masser af sjove og spændende aktiviteter både på land og i vand.

Udover at svømme, dykke, lære udspring og mange andre sjove vandaktiviteter, bliver der sat fokus på livredning, førstehjælp og sikre baderåd.

På landjorden bliver der også rig lejlighed til at lege, spille bold og hygge i klublokalerne.

Aktiviteterne ledes af klubbens uddannede instruktører og livreddere.

Der er tilmeldingsfrist 8. juli på www.drsk.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk