19. oktober 2018
Lone Rej håbede, at hun selv kunne drive pub og diskotek O`Maillies videre i Nykøbing, men i stedet er et salg formentlig snart på plads. Foto: Martin Hoffmann Kønig
gallery icon

Se billedserie

Lone Rej håbede, at hun selv kunne drive pub og diskotek O`Maillies videre i Nykøbing, men i stedet er et salg formentlig snart på plads. Foto: Martin Hoffmann Kønig
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svindlere kostede hende livsværket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svindlere kostede hende livsværket
Odsherred - 12. december 2017 kl. 16:24
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er svært at drive pub og diskotek, og helt umuligt bliver det, når man kommer i hænderne på svindlere, der gerne vil skumme fortjenesten, men ikke vil betale regningerne.

arrow Læs også: Top 10: Ulykker, kendisser og bizar sex

Det har Lone Rej måtte sande. I fem måneder bortforpagtede hun det populære musiksted O`Maillies i Nykøbing, men forpagterne betalte bare aldrig noget. Manglende husleje, indskud og betaling for varelager, kostede hende over 300.000 kroner, og hun må nu sande, at det ikke er muligt for hende at genåbne stedet.

Derfor håber hun på at et salg af hele ejendommen er nært forestående, og at der igen kan komme musik og fest i den bycentrale ejendom.

At det ikke kun er Lone Rej der er blevet snydt vidner posten om, for stort set daglgt modtager hun breve fra folk, som de nu tidligere forpagtere skylder penge, og hun undrer sig over, at de tilsyneladende har haft held med at overtage en beværtning ved Kalundborg.

arrow Kendt spisested sat til salg
18. august 2017 kl. 10:20 Opdateret: kl. 09:20
arrow Ornepigen Bodil dyrkede sex med sine dyr
26. juni 2010 kl. 07:00 Opdateret: kl. 10:16

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk