3. juni 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svære tider for handlen i Asnæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svære tider for handlen i Asnæs
Odsherred - 07. april 2020 kl. 17:12
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Erhvervslivet bløder i Odsherred, og det mærkes særligt i Asnæs Centret, som med regeringens udmelding mandag aften skal holde lukket i hvert fald frem til den 10. maj.

Brian Johansen, direktør i SuperBrugsen i Asnæs, er ikke begejstret for beslutningen.

- Det er katastrofalt. Det er frygtelig ærgerligt for handlen i byen og for de handlende. Vi har ikke mulighed for at understøtte hinanden og skabe den værdi for kunder og vores områder, som vi gerne vil, siger Brian Johansen.

SuperBrugsen, Netto og apoteket har åbent i Asnæs Centret.

- Vi har lige nu mange mennesker i Odsherred. Folk søger væk fra storbyerne, og sommerhusene er fyldt. Men disse gæster skuffer vi ved, at vi ikke kan give dem, hvad de ønsker og vel også forventer, fortæller Brian Johansen.

Han er tilfreds med salget i SuperBrugsen.

- Men vi lider under, at det område, som vi gerne vil, og som vi er stolte af, ikke kan vise alt, hvad det kan. Jeg håber virkelig, at alle forretningerne i centret kommer tilbage med fuld eller forstærket styrke, siger Brian Johansen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk