9. april 2020
Lucas Zarp Christiansen er vvs- og energispecialist-lærling hos Vejleby Smedie i Hørve og klar til DM i Skills. Foto: Per Christensen
Lucas Zarp Christiansen er vvs- og energispecialist-lærling hos Vejleby Smedie i Hørve og klar til DM i Skills. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Superlærlingen Lucas klar til DM i Skills

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Superlærlingen Lucas klar til DM i Skills
Odsherred - 12. januar 2020 kl. 10:27
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hos Vejleby Smedie i Hørve venter virksomhedens lærling, Lucas Zarp Christiansen spændt på, hvad den kommende weekends DM i Skills vil bringe med sig. Det er nemlig her, han får muligheden for at vise, hvad han kan og har lært på Teknisk Skole i Roskilde og på sin arbejdsplads i hjembyen Hørve.

Ved DM i Skills skal han dyste mod tre andre vvs-lærlinge.

- Noget af det jeg kan få ud af at være med, er at man skal tænke på en helt anden måde. Der er et stort pres under sådan en konkurrence, som man skal finde ud af at håndtere. Hvis jeg vinder vil jeg blive super glad. Det vil være en stor oplevelse og kunne væres sjovt at prøve, fortæller han i en præsentationsvideo på Youtube.

Vejleby Smedie havde nomineret deres vvs- og energispecialist-lærling Lucas Zarp Christiansen til Årets Lærling i Odsherred, men han blev slået af Laila Nielsen, elev hos dyreklinikken Dit Dyr i Fårevejle.

Men nu har han chancen for at blive nummer ét i sit fag.

Skal man tro skudsmålet fra Vejleby Smedjes medejer, Line Christiansen, så har han evnerne og viljen til at snuppe sejren.

- Lucas viste unikke evner efter bare et par dage som lærling hos os. Vi så klare tegn som selvstændighed, ansvarlighed, overskud og en viden om faget, som vi sjældent har set før, fortalte hun ved lærlinge-kåringen i forbindelse med nytårskuren hos Odsherred Erhvervsforum for en uge siden.

Selvom Lucas Zarp Christiansen blot er lærling, så spiller han en vigtig rolle hos Vejleby Smedie.

- Lucas har de seneste måneder fungeret som projektleder/formand på vores største jordvarmesag i virksomhedens historie. Lucas er utrolig vellidt hos bygherre og allerede nu en nøglemedarbejder i vores virksomhed på trods af sin korte karriere i vvs-faget, fortalte Line Christiansen ved lærlingekåringen.

Superlærlingen har det heller ikke fra fremmede, for der løber ægte vvs-blod i hans årer. Både hans far og farfar har været i faget.

Lucas Zarp Christiansen planer om at læse videre til installatør efter endt læretid.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk