17. oktober 2019
Svømmehallen i Vig huser i uge 27 en såkaldt AquaCamp. Det er 7. år, Odsherred Svømmeklub deltager. Foto: Kenn Thomsen
Svømmehallen i Vig huser i uge 27 en såkaldt AquaCamp. Det er 7. år, Odsherred Svømmeklub deltager. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Superhelte i svømmeklubben i Vig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Superhelte i svømmeklubben i Vig
Odsherred - 23. april 2019 kl. 17:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Odsherred Svømmeklub står bag temaet »Superhelte« for årets AquaCamps, som de deltagende klubber landet over arrangerer i samarbejde med Dansk Svømmeunion. Det fortæller Odsherred Svømmeklub, der har hjemmebane i Vig

AquaCamp, der kan oversættes med vand-lejrskole, er en event for børn i alderen seks til 12 år, som vil lære en masse om svømning og livredning - og have have det sjovt - i en bid af deres ferie. Svømmeklubben er i år med for 7. gang, når børn og unge inviteres til campen i svømmehallen i Vig i den første uge af juli.

Igennem årene har Odsherred Svømmeklub kørt med fem forskellige temaer, så hvert år har været en lille smule anderledes både for svømmerne og trænerne. Svømmeunionen har nu valgt at bringe Odsherred Svømmeklubs tema Superhelte, med fem sider drejebog af svømmeklubben selv, i unionens nyoptrykte manual til alle instruktørerne landet over forud for dette års camp.

Svømmerne vil få en uge med øvelser og lege med alt fra super-intelligent over super-redder til super-helte. Ugen slutter med en skattejagt, hvor svømmerne skal ud på forskellige poster - alle selvsagt med super-temaer.

I 2018 blev der holdt 114 AquaCamps i 52 svømmeklubber med 5163 svømmere. Man behøver ikke være medlem af en svømmeklub for at tilmelde sig.

niso

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk