19. marts 2019
Løfterne om arbejdspladser og en helt ny energirigtig virksomhed, da Syntes Engineering flyttede til Egebjerg. Siden gik tingene i stå, og nu er det eneste resultat dæk i bunker. Foto: Jesper Danscher
Løfterne om arbejdspladser og en helt ny energirigtig virksomhed, da Syntes Engineering flyttede til Egebjerg. Siden gik tingene i stå, og nu er det eneste resultat dæk i bunker. Foto: Jesper Danscher
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Styrelse er på andet år i tænkeboks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Styrelse er på andet år i tænkeboks
Odsherred - 12. juli 2018 kl. 07:11
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Grøn Omstilling, under Erhvervsstyrelsen, gav i 2015 2,89 mio. kroner i støtte til firmaet Syntes Engineering, der skulle etablere et såkaldt dæk-til-olie-demonstrationsanlæg i Egebjerg Internationals tidligere fabriksbygninger i Egebjerg.

Projektet havde et samlet budget på 5,86 mio. kroner, men noget gik galt. I hvert fald meddelte Erhvervsstyrelsen firmaet, at projektet var sat i bero fra den 1.december 2016, og at der senest den 25.januar 2017 skulle foreligge en endelig afklaring.

Styrelsen udbad sig dengang samtlige regnskabsbilag for projektet, og siden er der åbenbart gået en særdeles grundig sagsbehandling i gang. Fuldmægtig, Ida Mønsted, fra Erhvervsstyrelsen, skriver til Nordvestnyt, at der den 11.januar i år blev udsendt partshøringsbreve til parterne i projektet, og at de havde frist til at svare til den 31.januar. Senere lød det, at fristen for indesendelse af materiale var den 21.februar, og at man var klar med en afgørelse i juni.

Dette er dog ikke tilfældet, og sagen er stadig, over halvandet år efter at Styrelsen stoppede projektet, stadig til overvejelse, og i dag er det eneste synlige resultat af de store energiløfter, en bunke gamle dæk på fabrikkens parkeringsplads.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk