4. august 2021
Tonny Lynge har haft rigt brug for sit iværksættergen i forbindelse med Strandlyst Streetfood, der efter mange genvordigheder nu åbner på Åsevangsvej 70. Foto: Jesper Danscher
gallery icon

Se billedserie

Tonny Lynge har haft rigt brug for sit iværksættergen i forbindelse med Strandlyst Streetfood, der efter mange genvordigheder nu åbner på Åsevangsvej 70. Foto: Jesper Danscher
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Strandlyst Streetfood åbner 25. juni på Åsevangsvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Strandlyst Streetfood åbner 25. juni på Åsevangsvej
Opdateret 20. juni 2021 kl. 18:10
Odsherred - 20. juni 2021 kl. 11:39

- Jeg havde brugt meget tid på at få Streetfood Strandlyst op at stå på Lýngvej, og da det ikke kunne lade sig gøre nu på grund af en naboklage til Planklagenævnet, der skal bruge et halvt år på at behandle klagen, så laver jeg det i stedet for her på min ejendom på Åsevangsvej 70 nord for Asnæs, fortæller Tonny Lynge.

Otte restauratører havde meldt sig til, og de er alle fulgt med op på Åsevangsvej, og der er endda kommet en mere til.

Tonny Lynge har tidligere holdt Asgaard Rock Festival på stedet, og i løbet af ganske få dage var en stor del af de sorte containere stillet op på rockpladsen.

Restauratørerne har som regel også restaurant andre steder, og de er alle håndplukkede af Tonny Lynge og inviteret til at deltage.

- Jeg har valgt dem ud fra deres passion og her kan de lege mere med menuerne end i deres vanlige restauranter.

Tonny Lynge mener, at pladsen kan håndtere 2000 gæster om dagen og eftersom de næppe kommer på samme tid er det tilstrækkeligt med 300 siddepladser. Der er dog også mulighed for at sætte sig på tæpper i græsset, der omgiver hele pladsen.

- Vi har 20.000 kvm til rådighed, men bruger kun ca. 5.000 kvm og der er masser af p-plads til bilerne.

Tonny Lynge, der tidligere drev strandcaféen Havaje på Gudmindrup Strand, serverer ikke selv mad til gæsterne denne gang, men koncentrerer sig om at være vært og sørge for gode forhold for restauratørerne og at rydde op på pladsen.

Der bliver ikke spillet rock fra stedets scene denne gang, men i stedet irsk folkemusik, country, Johnny Cash og børnemusik. Og vil man gerne have fred og ro, så sætter man sig blot længst væk fra scenen.

Selv har Tonny Lynge ikke regnet på, hvad det indtil nu har kostet ham med de mange ændringer.

- Nu koncentrerer jeg mig om at komme i gang fredag den 25. juni, så det bliver et brag af en åbning, siger Tonny Lynge.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk