18. oktober 2018
Fire nye butikker under samme tag i Ordrup. Til sommer åbner 4540 Food market i den tidligere Let Køb-butik. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Fire nye butikker under samme tag i Ordrup. Til sommer åbner 4540 Food market i den tidligere Let Køb-butik. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort sommerhusområde får fire nye butikker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort sommerhusområde får fire nye butikker
Odsherred - 17. december 2017 kl. 19:50
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der bliver fire butikker under samme tag, når de fire købere af de knapt 500 kvadratmeter købmandsforretning i Ordrup, som i længere tid har stået tomt.

Under navnet 4540 Food Market vil de skabe nyt liv og handel i Ordrup.

- Vi har købt det, fordi vi tror på shop-i-shop-konceptet, og at der er et grundlag for det i højsæsonen, fortæller en af køberne, Henrik Pedersen fra Kalundborg-egnen.

Sammen med partnerne Christian Kristensen, der er restauratør og sommerhusejer i Ordrup, advokat Anders Lindquist og købmand Lars Nielsen har han investeret i ejendommen og er i fuld gang med at restaurere og bygge om, så kvadratmetrene kan inddeles som de ønsker.

- Vi indskrænker selve købmandsbutikken for i stedet at gøre mere ud af vores bageriafdeling, og så laver vi noget take away med sandwich og pizzeria. Der bliver også et større område med slik og et stort udvalg af is. Alt sammen med hver sin kassebetjening, forklarer Henrik Pedersen, der bliver manden, der primært skal tegne 4540 Food Market udadtil og har mange års erfaring indenfor detailbranchen.

Lokal længsel efter butik
Allerede nu, mens de har gået og renoveret stedet, kan han mærke, at folk i området længes efter, at der igen kommer indkøbsmuligheder i Ordrup.

- Der virkelig noget, folk her har manglet, fornemmer vi, fortæller Henrik Pedersen.

I første omgang forventer han og de øvrige partnere i fortagnet, at kunne åbne til sommer og have lange åbningstider - fra tidlig morgen til sen aften i højsæsonen og kortere i vinterhalvåret.

- På den måde tror vi på at det kan blive bæredygtigt, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk