21. februar 2020
Der var trængsel på Vig Hovedgade lørdag formiddag, hvor Foreningen til bevarelse af gamle brandbiler i Vig afviklede Odsherred Rally 2019 med 68 køretøjer. Foto:  Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Der var trængsel på Vig Hovedgade lørdag formiddag, hvor Foreningen til bevarelse af gamle brandbiler i Vig afviklede Odsherred Rally 2019 med 68 køretøjer. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort rally i Vig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort rally i Vig
Odsherred - 27. juli 2019 kl. 19:34
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var både motorcykler, brandbiler, lastbiler og personbiler af ældre dato med til det store stævne, Odsherred Rally 2019, som Foreningen til bevarelse af gamle brandbiler i Vig arrangerede lørdag formiddag.

- I må have en god tur, sagde Peter Christiansen fra foreningen klokken 10, da den første bil blev sendt afsted fra Torvehallen.

De 68 deltagende køretøjer skulle ud på en 110 km lang tur rundt i Odsherred - blandt andet via Rørvig, Nakke og Fårevejle. Køretøjerne kom i mål ved Sparekassen Sjælland i Vig.

- Og så er der en Volvo, som prins Henrik har kørt, oplyste Peter Christiansen, som fortalte, at Foreningen til bevarelse af gamle brandbiler i Vig ikke skal tjene penge på arrangementet, som havde samlet mange tilskuere.

- Det skal bare løbe rundt, men vi har også nogle flinke sponsorer, sagde Peter Christiansen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk