8. august 2020
Vejr-vært Peter Tanev (i hvidt) scorede for Landliggerne i kampens første minut. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Vejr-vært Peter Tanev (i hvidt) scorede for Landliggerne i kampens første minut. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Store billedserie: Sejr til Landliggerne efter massivt pres til sidst i kampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Store billedserie: Sejr til Landliggerne efter massivt pres til sidst i kampen
Opdateret 22. juli 2019 kl. 10:38
Odsherred - 19. juli 2019 kl. 00:45
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med 4388 gæster på Højsandet i Rørvig blev der torsdag aften slået ny publikumsrekord til Landliggerkampen, hvor et hold af landligger-kendisser kæmpede imod Rørvig IF.

arrow Læs også: Landliggerkampen: Der er lagt op til stort overskud

Med cifrene 3-2 til Rørvig IF med få minutter tilbage af kampen var det også snublende tæt på en anden rekord, nemlig den første sejr til de fastboende i en kamp, der havde bølget uendeligt langsomt frem og tilbage - men Landliggerholdet, anført af Stig »Tøffe« Tøfting, kæmpede sig tilbage, udlignede med en flot mål af ny mand, Mads Laudrup, og lige før dommer Kim Miltons slut-fløjt scorede komiker Melvin Kakooza sejrsmålet til 4-3.

Landliggerne kom foran efter kun et minut i kampen med mål af vejr-vært Peter Tanev, og efter en jævn første halvleg, hvor Rørvig IF pressede på for en scoring, lykkedes det kort før halvlegs-fløjtet for Fellino Alfianto Poulsen fra hjemmeholdet at score udligningsmålet på Andreas Haugaard, der erstattede Jesper Christiansen i Landliggernes mål.

Mads Juncker bragte Landliggerne foran 2-1, hvorefter det - trods Landliggernes stjerneparade af nuværende og tidligere professionelle fodboldspillere, skuespillere, tv-kendisser, kommentatorer og komikere - lykkedes Rørvig IF at udligne til 2-2 med mål af Simon Tue Jensen, og lidt senere var Rørvig-angriberen på spil igen og bragte Rørvig-drengene foran 3-2 i en lang periode af anden halvleg.

Komiker Jan Gintberg scorede størst opmærksomhed fra publikum med sine stærkt underholdende freestyle-kommentatorer fra speaker-tårnet, der sjældent havde noget med selve fodboldspillet at gøre.

På sprogblomstrende vis kaldte Gintberg kampen en rumble in the jungle; de rige landliggere mod de fattige fastboere; de aldrende landliggere i kamp mod de fertile drenge i deres bedste alder fra Rørvig IF; et vanvids-orgie, hvor der ville komme blod ud af tæerne til sidst.

- Hvis Landliggerne havde tabt den her kamp, ville det være en tragedie af bibelske dimensioner for Tøfting. Han ville have taget byens fire yngstefødte med i sin ladbil herfra, mente Jan Gintberg.

arrow Ombejlet Øgendahl var et selfie-mål til Landliggerkampen
22. juli 2019 kl. 15:09 Opdateret: kl. 15:09
arrow Jan Gintberg som valsekonge - så hatten passer
19. juli 2019 kl. 13:56 Opdateret: kl. 15:46
arrow Sisse Fisker med mystisk kæmpe-pokal til Landliggerkampen
19. juli 2019 kl. 13:32 Opdateret: kl. 15:43
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk