17. september 2019
Odsherred Kommune har i flere år haft en visitator ansat til at hjælpe borgere fra kommunen efter hospitalsophold i Holbæk, men stillingen er i øjeblikket ikke besat.
Odsherred Kommune har i flere år haft en visitator ansat til at hjælpe borgere fra kommunen efter hospitalsophold i Holbæk, men stillingen er i øjeblikket ikke besat.
Foto: Christian Mikkelsen (Mik)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor succes: Men stillingen er ubesat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor succes: Men stillingen er ubesat
Odsherred - 22. marts 2019 kl. 12:35
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden 2016 har Odsherred Kommune haft en fremskudt visitation på Holbæk Sygehus.

I praksis betød det, at kommunen havde ansat en sygeplejerske, der havde sin daglige gang på sygehuset og som tilrettelagde sundhedsforløb for ældre odsinger, der skulle have lagt en plejeplan før de kom hjem fra hospitalsophold.

En stor succes, lyder det alle steder. Problemet er blot, at stillingen ikke er besat, og derfor er den succesfulde fremskudte visitation aktuelt kun på ønskeplanet. men står det til centerchef Rikke Kragh Iversen, så skal det ændres.

»Den fremskudte visitation er ikke besat for indeværende, men det er planen at genoptage ordningen fordi det giver rigtig god mening for borgerne, der har været indlagt, og ikke mindst for kommunens mulighed for at planlægge ressourcerne efter folks indlæggelse,« siger hunm til dagbladet Nordvestnyt.

I juni 2017 kaldte formanden for social- og forebyggelsesudvalget, Arne Mikkelsen (SF), visitationen for en succes der havde en stor positiv betydning

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk