21. oktober 2020
Fredag aften var der stor sparekassefest i Vallekilde-Hørve Kultur-& Idrætscenter.
gallery icon

Se billedserie

Fredag aften var der stor sparekassefest i Vallekilde-Hørve Kultur-& Idrætscenter.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor sparekasse-fest i Hørve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor sparekasse-fest i Hørve
Odsherred - 01. november 2019 kl. 21:28
Af Torben Andersen

Hele ugen har Dragsholm Sparekasse markeret, at det er 150 år siden, at lokale bønder og højskolefolk stiftede den sparekasse, som fortsat lever i bedste velgående.

Festlighederne kulminerede med et brag af et arrangement fredag aften i Vallekilde-Hørve Kultur-& Idrætscenter, hvor bestyrelsen og den daglige ledelse tog imod 650 gæster - garanter med ægtefæller.

Bestyrelsesformand Robert Ibsen sagde i sin tale, at han var meget tilfreds med den måde, som sparekassen havde valgt at fejre sin fødselsdag på, blandt andet i Asnæs Centret.

- Det afspejler, at vi er en lokal sparekasse, og at alle skal være velkomne, sagde Robert Ibsen og glædede sig over, at sparekassen scorer godt i tilfredshedsmålinger.

- Vi er i bestyrelsen og i repræsentantskabet stolte over at være i stand til at bibeholde en lokal sparekasse, og jeg er overbevist om, at det vil fortsætte i mange år endnu, sagde Robert Ibsen.

Adm. direktør Claus Sejling roste i sin tale sine 36 medarbejdere.

- Vi har nogle fantastiske medarbejdere, der rådgiver med udgangspunkt i den enkelte kundes behov, sagde Claus Sejling, som også udtrykte taknemmelighed over garanternes loyalitet overfor den lokale sparekasse.

I dag har Dragsholm Sparekasse 1800 garanter - for 40 år siden var der 650 og 11 ansatte.

Claus Sejling hævede glasset og udbragte et trefoldig leve for Dragsholm Sparekasse, som naturligvis havde valgt lokal festunderholdning, nemlig skuespiller Bente Eskesen og bandet Nice Guys. Og maden til de mange fremmødte blev smilende serveret af lokale ildsjæle fra HK Lammefjorden og Vallekilde-Hørve Gymnastikforening.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk