1. oktober 2020
I sidste uge blev det nyrenoverede, lyseblå gulv afsløret i idrætshallen i Vig. Inden længe bliver et andet stort ønske opfyldt, en foldevæg, der gør hallen fleksibel. Foto: Stefan Andreasen
I sidste uge blev det nyrenoverede, lyseblå gulv afsløret i idrætshallen i Vig. Inden længe bliver et andet stort ønske opfyldt, en foldevæg, der gør hallen fleksibel. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor gave folder sig ud: Vig Festival opfylder stort ønske for idrætsforeninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor gave folder sig ud: Vig Festival opfylder stort ønske for idrætsforeninger
Odsherred - 11. august 2020 kl. 15:31
Af Stefan Andreasen

En donation på 350.000 kr. fra Vig Fonden, som Vig Festival hvert år indbetaler til, sikrer nu en foldevæg til idrætshallen i Vig Kultur- & Idrætscenter, så den kan inddeles i to afdelinger, en stor og en halvt så stor.

Et kæmpe ønske fra de lokale idrætsforeninger og hallens ledelse.

Et ønske, der har rumsteret, siden Vig Kultur- og Idrætscenter - som en moderne, fleksibel hal - blev udtænkt af idrætsforeningerne.

Men foldevæggene blev barberet ud af byggeriet i en sidste sparerunde i byggeudvalget.

- Der var ikke råd til foldevægge. Kommunen har så år efter år lovet at sætte foldevæggene på driftsbudgettet, men man gjorde det ikke. Så nu ville vi ikke vente længere. Derfor søgte vi festival-fonden, og vi har været så heldige at få ja, siger Hanne Rosvald, formand for Vig Gymnastikforening.

- Nu bliver hallen meget mere fleksibel, så vi kan have flere aktiviteter samtidig, siger Hanne Rosvald.

Foldevæggen ankommer og monteres i uge 36, oplyser ledende halinspektør Preben Nielsen, der glæder sig over donationen fra Vig Festival og gymnastikforeningens forarbejde.

Formand for Vig Festivals bestyrelse, Ole Larsen, lægger vægt på, at mange mennesker og forskellige idrætsgrene får gavn af foldevæggen.

- Vi er kede af, at vi i år ikke kan hjælpe idrætsforeningerne, som vi plejer, fordi festivalen er aflyst - så er det rart at kunne bidrage alligevel med penge til foldevæggen, siger Ole Larsen.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk