25. oktober 2020
Nakkefestival - en kreativ oase. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Nakkefestival - en kreativ oase. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor billedserie: Nakkefestival er fantasiens lille oase

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor billedserie: Nakkefestival er fantasiens lille oase
Odsherred - 24. juli 2019 kl. 13:19
Af Stefan Andreasen

I dag åbner Nakkefestival ved Rørvig Hallen. Temaet er »Eventyr«, og tirsdag blev der arbejdet eventyrligt kreativt med opbygningen af festivalpladsen.

arrow Læs også: Nakkefestival: Et par åretag i grøntsags-gryden

- I work hard (he works hard) every day of my life, synger Freddie Mercury i Queens »Somebody to love« gennem højttaleren.

På Nakkefestival, den lille fantasifulde ø i det store festival-hav, blev der tirsdag - med forsinkelse på grund af mandags-regnvejret - arbejdet hårdt og intensivt med at bygge og male kreative skilte, rejse scener og festivalplads og lave mad.

Oplysnings-skilte om, hvordan men helst skal agere på den venlige, alternative musikfestival; og udsmyknings-skilte til boder, barer og scener. Nakkefestival åbner i dag med koncert på Store Scene kl. 16. Fire dages festival forude.

En ung kvinde ligger i græsset udenfor »Krea«-teltet og maler bogstaver på et skilt. »Pandekagehuset« lyder det inviterende navn; et andet sted rejses husets facade. »Stop eating my fucking house. I mean it«, står der ved døren.

Et højttaler-tårn skal også udsmykkes.

- Det er en kongekrone, forklarer kunstneren.

Udsmykningen er udskåret i krydsfinér og flot dekoreret. Festivalens tema er »Eventyr«. Et rummeligt tema, der både har ført til drinks med Disney-navne i baren, sjove udklædninger og spøjse skilte, blandt andet ét om Medusa: Alle der så uhyret i øjnene, blev til sten. På Nakkefestival har arrangører, frivillige og gæster i år sten-sikkert igen mulighed for at forvandle sig til det, de har lyst til.

Tirsdag var der møde for de 350 frivillige, hvor sikkerhedsansvarlig Adam Stoltenberg advarede om brandfaren i hedebølgen. »Her er tørt, pas på med ilden«, står der på et kæmpe skilt ved den flisebelagte koge-ø; fantasifuldt udført skilt med et tørt budskab.

arrow Nakkefestival: Bio-nedbrydeligt plastik
28. juli 2019 kl. 07:43 Opdateret: kl. 18:44
arrow Se billederne: Kæmpe skumfest på Nakkefestival
25. juli 2019 kl. 21:01 Opdateret: kl. 21:21
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk