14. juli 2020
Mads Bøttger har fra starten været dygtig til at udpege retningen for Dragsholm Slots retning, ogd et er nu flere gange blevet honoreret med flotte priser. Foto: Mik
Mads Bøttger har fra starten været dygtig til at udpege retningen for Dragsholm Slots retning, ogd et er nu flere gange blevet honoreret med flotte priser. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stolt slotsejer vil fejre med sine ansatte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stolt slotsejer vil fejre med sine ansatte
Odsherred - 09. oktober 2019 kl. 08:56
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dragsholm Slot modtog i sidste uge en pris for at være landets bedste luksushotel, og det giver stolthed hos slottets ejer, Mads Bøttger.

arrow Læs også: Endnu en pris til Dragsholm slot

- Det er en pris, der glæder os meget på slottet, for det var et fornemt felt vi var oppe imod. D`Angleterre, Sanders og ikke mindst Nimb for at nævne nogle. Vi har længe arbejdet benhårdt for at komme op i superligaen for hoteller. At slå dem allesammen og vinde branchens pris for bedste luksushotel, det er virkelig noget, der giver stolthed og er en stor cadeau til alle kolleger på slottet.

- Fra 2005 har vores rejse været med høje ambitioner og de »flueben« vi har sat på trods af brand på slottet og meget andet. Michelin-stjerne og medlemskab af Relais & Chateaux for at nævne de seneste og mest synlige. Det er vi glade for på egne vegne, men også på hele områdets vegne.

- For hele Odsherred har været en del af slottets udvikling, ligesom vi håber, at slottets udvikling har haft betydning for Odsherred. uden vores mange gode samarbejder med lokale producenter og oplevelsesudbydere, havde vores produkt ikke været så stærkt, som det er, siger han til Nordvestnyt.

Mads Bøttger kalder slottets udvkling for en fornem rejse, som han snarest vil fejre med de ansatte, når de snart tager på tur i lokalområdet for at besøge lokale fødevareproducenter.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk