21. maj 2019
Brian og Lena Olsen i de komende administrationslokaler - og bag dem udgang til det, der senere blive til en stor altan. Foto: Henrik Uhre-Prahl
gallery icon

Se billedserie

Brian og Lena Olsen i de komende administrationslokaler - og bag dem udgang til det, der senere blive til en stor altan. Foto: Henrik Uhre-Prahl
Foto: Henrik Uhre-Prahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stationsbygning er nu en cykelforretning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stationsbygning er nu en cykelforretning
Odsherred - 24. april 2018 kl. 07:01
Af Henrik Uhre-Prahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det har været en lang tur, men det har været bøvlet værd, slår Brian Olsen fast.

Han og fru Lena overtog for godt et år siden den tidligere stationsbygning i Vig - dengang en ramponeret og nedslidt bygning, der i den grad trængte til en kærlig hånd. Det har den nu - takket være en stribe håndværkeres arbejde over mange måneder - fået og lokalerne er taget i brug.

- Desværre trækker det ud med at få installeret it-faciliteter, men om alt går vel bliver det klaret midt maj, og så kan vi komme endeligt på plads på 1. sal, fortræller Lena Olsen.

I stueetagen cykelbutik med kendte mærker som Everton, Bianchi og Kildemose samt stort cykelværksted. På 1. salen plads til administrationslokaler, hvor fru Lena styrer administrationen af deres virksomheder. Desuden klinik, der dels anvendes af Lena til hendes healing-virksomhed, dels lejes ud, samt mødefaciliteter, der også lejes ud på fleksibel basis.

Eneste »overlevering« fra den gamle bygning er et par toiletter. De er istandsat og kan nu anvendes af alle i cykelbutikens åbningstider. Planen om blot at holde dem åbent har parret måtte droppe - der var for megte hærværk - så man kan hente nøgle i butikken i stedte i dag.

Cykelværkstedet, der har været åbent siden sidste sommer, har med succes introduceret en super-service, som mange - ikke mindst sommerhusgæster - har fået øjnene op for: Vækstedet henter og bringer cykler, der skal repareres.

I værkstedet, der styres af Allan, tager mani øvrigt udelukkende mod cykler - ikke knallerter eller andet motordrevet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk