29. september 2021
Henrik Kjær - her i selskab med borgmester Thomas Adelskov (S) ved Odsherred Stafetten - har ikke mange startnumre tilbage til det traditionsrige Sandflugtsløbet i år. Foto: Per Christensen
Henrik Kjær - her i selskab med borgmester Thomas Adelskov (S) ved Odsherred Stafetten - har ikke mange startnumre tilbage til det traditionsrige Sandflugtsløbet i år. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Startnumre går som varm suppe: Mange vil til jubilæumsløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Startnumre går som varm suppe: Mange vil til jubilæumsløb
Odsherred - 13. september 2021 kl. 20:27
Af Marianne Nielsen

Om det er den varme suppe, der serveres til løberne efter løbet, den unikke medalje eller den ligeså unikke natur, der trækker i løbefolket, skal være usagt, men Henrik Kjær fra Odsherred Løberne, kan konstatere, at det nok ikke vare længe før det traditionsrige løb i Sandflugtsplantagen er udsolgt for i år.

I skrivende stund er der 106 startnumre tilbage.

- Vi har sat begrænsning på 750 deltagere, og de får et par særlige overraskelser i år, da det jo er det 10. løb, vi afvikler, fortæller den erfarne løbsarrangør til Nordvestnyt, der kun lige har overstået afviklingen af Odsherred Stafetten, før jubilæums-planlægningen presser sig på-.

De seneste tre år har Odsherred Løberne kunne melde alt udsolgt til Sandflugtsløbet, og selvom det i sidste ende blev aflyst på grund af corona, så har de tilmeldte kunnet overføre startnummeret til i år, hvis de ikke ville gå glip af jubilæumsløbet.

Rørvig Sandflugtsplantage blev plantet i de gamle klitter i 1867, efter at flyvesandet havde hærget i flere hundrede år. Man kan stadig se stadig se, hvordan de yderste træer er små og krogede - mærket af vind og sand. Længere inde er plantagen blevet til en rigtig skov, som løberuterne fører deltagerne igennem den 30. oktober.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk