18. juni 2021
Mezzosopran Ingeborg Børch, til dagligt bosat i Berlin, kommer hjem for at synge med Opera i Provinsen i Asnæs.
gallery icon

Se billedserie

Mezzosopran Ingeborg Børch, til dagligt bosat i Berlin, kommer hjem for at synge med Opera i Provinsen i Asnæs.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stærk Wagner-sopran med i teaterkoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stærk Wagner-sopran med i teaterkoncert
Odsherred - 22. september 2017 kl. 12:07
Af Stefan Andreasen

Operasanger Ingeborg Børch, der til dagligt bor i Berlin og er ved at slå igennem internationalt som Wagner-sanger, skal synge mezzosopran-partierne, når Odsherred-projektet Opera i Provinsen tirsdag den 3. oktober holder teaterkoncert i Ditlev-Burkes sal i Asnæs i Odsherred med titlen »Hvorfor er der altid ballade i opera?«.

Derudover synges arier af Randi Gislason, dramatisk sopran, og Rasmus Ryge, baryton, begge fra Det Kongelige Operakor, og af den unge tenor-komet Jonathan von Schwanenflügel.

Bo Lundby Jæger, indtil for nyligt korchef på Det Kgl. Teater, er akkompagnatør ved flygelet, og Jonas Viggo Pedersen dirigerer Opera i Provinsens Kor.

Erling Eliasson, tidligere solodanser for Den Kgl. Ballet og nu underviser, blandt andet på Operaakademiet, er kunstnerisk leder for Opera i Provinsen og har instrueret teaterkoncerten, og Louise Porret er hans assistent.

Louise Porret og Erling Eliasson har vævet én dramatisk handling sammen omkring kendte arier og korsatser fra fire berømte operaer - Bizets »Carmen«, Puccinis »Tosca«, Mascagnis »Cavalleria Rusticana« og Tjajkovskijs »Eugen Onegin«.

- På scenen sammenkæder Erling historien. Solister og kor er i kostumer, som passer til scenerne, der er indstuderet, så de medvirkende agerer, samtidig med at de synger, fortæller Louise Porret.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk