16. december 2017
Engang var der lutter smattede og humplede grusveje, men nu er der farbare kørselsveje på havneområdet. Foto: Martin Hoffmann Kønig
gallery icon

Se billedserie

Engang var der lutter smattede og humplede grusveje, men nu er der farbare kørselsveje på havneområdet. Foto: Martin Hoffmann Kønig
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stædigt nærmer havnen sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stædigt nærmer havnen sig
Odsherred - 08. oktober 2017 kl. 09:22
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Marinaen i Gundestrup er ikke længere kun historien om Odshererds længst varende anlægsprojekt, men også om en stædig ejer, der trods besværligt vejrlig, kommunebureaukrati og en omverdens mistillid, har holdt fast.

Hele sommeren har ejeren, Christian Aagaard, knoklet med at flytte sten og anlægge havn, og han er nået langt. Det vidner det blotte øje om, og han ved at det næppe var kommet så langt uden hjælp fra trofaste vognmænd.

Han vil ikke sætte en slutdato på havnens anlæg, men færdig bliver den, og han slår fast, at havnen, som det altid har været meningen, skal være en levende havn, der kan være til gavn for lokalsamfundet, men også en god forretning.

Den drøm tror Kasper Kaas, fra firmaet Watercostruct, også på. Han bygger husbåde, og han er så overbevist, at han regner med at levere seks husbåde til det han kalder havnens første etape, men lige nu går anlægget i dvale, for den våde sommer har lagt sine spor, og først når de tørrer til foråret kan havnen blive færdig.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk