26. november 2020
Luna Aggerholm var én af de unge, dygtige, modige forfatterspirer. Hun læste op af sin fortælling »Pigen der ikke kunne lære«. Foto: Claus Starup
gallery icon

Se billedserie

Luna Aggerholm var én af de unge, dygtige, modige forfatterspirer. Hun læste op af sin fortælling »Pigen der ikke kunne lære«. Foto: Claus Starup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sprøde og friske ord fra forfatter-spirer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sprøde og friske ord fra forfatter-spirer
Odsherred - 13. maj 2016 kl. 09:30
Af Stefan Andreasen

Forfatter-spirer fra Odsherred var i centrum, da der i aftes var release på antologien »Voxpop« fra Forfatterskolen for Unge i Midt- og Vestsjælland i Kulturhus Aksen i Asnæs.

10 unge, ord-talenter fra Odsherred var i sving på talerstolen - lidt nervøse men stolte læste de op af deres fortællinger, noveller og eventyr fra »Voxpop«.

Forfatter Anne-Marie Donslund fra Vallekilde Odsherred er bestyrer og initiativtager til Forfatterskolen for Unge i Midt- og Vestsjælland, og det er tredje år, skolen udgiver en antologi med de unges tekster.

- Jeg er så stolt af, at I allerede er så dygtige og modige, sagde Anne-Marie Donslund og overlod ord og talerstol til de unge hovedpersoner i release-partyet.

De unge fra Odsherred er Annika Monrad Kühnel, Frederikke Vinther Troelstrup Samuelsen, Jeppe Just Lundgreen, Laura Hedegaard Kragh, Luna Aggerholm, Manja Haldbæk, Sandy Destiny Valentin, Mathilde Signe Müller Sofie-Amalie Føns Lomholt og Victoria Lassen Drew-Morgan.

Forfatterskolen for Unge i Midt- og Vestsjælland dækker - udover Odsherred - Holbæk, Kalundborg, Slagelse og Roskilde. I Kalundborg er der bog-præsentation fredag til kulturnatten, 20. maj i Slagelse, 4. juni i Holbæk og 14. juni i Roskilde.

Statens Kunstfond, Kulturregion Midt- og Vestsjælland og de deltagende kommuner støtter forfatterskolen.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk