10. juli 2020
Direktør for Feriepartner Odsherred, Morten Egeskov, glæder sig over at der nu er kommet en udmelding omkring turismen denne sommer. Foto: Torben Andersen
Direktør for Feriepartner Odsherred, Morten Egeskov, glæder sig over at der nu er kommet en udmelding omkring turismen denne sommer. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerhusudlejningsbureau: Ærgerlig dato at åbne for turister på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerhusudlejningsbureau: Ærgerlig dato at åbne for turister på
Opdateret 29. maj 2020 kl. 15:30
Odsherred - 29. maj 2020 kl. 14:46
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mette Frederiksen har netop genåbnet Danmark for turister fra Island, Norge og Tyskland fra den 15. juni. For tyskere, der vil ind i Danmark, gælder der tillige et krav om, at der skal være booket flere overnatninger uden for København.

Den udmelding har været længe ventet hos sommerhusudlejningsbureauet Feriepartner Odsherred, fortæller direktør Morten Egeskov til Nordvestnyt.

- Det er ekstremt vigtigt, at få en dato, men det med de seks overnatninger udenfor Købehavn, betyder i sig selv ikke så meget, for det er primært danskerne, der booker miniferierne - ikke tyskerne. Men det er virkelig ærgerligt, at det først er fra den 15. juni og ikke den 13. juni, der bliver åbnet for turister. For langt størstedelen af sommerhusudlejningen bookes jo fra lørdag til lørdag, så reelt åbnes der først for turister om tre uger, konstaterer Morten Egeskov.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk