29. november 2020
Rørvig Havn er et af de mest populære steder i Odsherred Kommune, og derfor har politiet og kommunens folk ekstra opmærksomhed på at folk holder afstand her.
Rørvig Havn er et af de mest populære steder i Odsherred Kommune, og derfor har politiet og kommunens folk ekstra opmærksomhed på at folk holder afstand her.
Foto: John Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerhusgæster: Hold nu afstand!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerhusgæster: Hold nu afstand!
Odsherred - 20. maj 2020 kl. 12:56
Af Martin Hoffmann Kønig

Et af årets helt store ryk-ind i de over 25.000 sommerhuse i Odsherred Kommune kommer i dag og i morgen, og det har fået kommunen til, i en dialog med politiet, at tage en række initiativer for at undgå, at Odsherred bliver kommune for super spredning.

arrow Læs også: Spot på hotspot: Gågade-fristelser drager

Ifølge borgmester Thomas Adelskov (S), har det været overvejet, men droppet, at inddele blandt andet gågaden i Nykøbing i to ensrettede gåretninger, men i stedet er det valgt at køre de helt store skiltevogn frem.

»Det er vores vurdering, at der kommer rigtig mange i sommerhusene de kommende dage, formentlig flere end vi nogensinde har set, og så handler det for os om at minde folk om, at selv om de er på ferie, så skal de følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer om hygiejne og om at holde afstand. Vi har som samfund fundet veje til at holde smittetrykket i ave, men det kræver, at vi holder afstand. Vi har arbejdet med forskellige modeller, og har besluttet at sætte 25 skilte op i de områder som vi betragter som hotspots for, hvor folk samles. Det drejer sig om Rørvig Havn, Nykøbing, Ordrup og Asnæs Centret, hvor også politiet vil komme. Vi åbner for de offentlige toiletter, som bliver gjort rene i dag, og så bliver der løbende gjort ekstra rent i himmelfartsferien og i pinsen,« siger han til dagbladet Nordvestnyt.

Samtidig vil kommunen også, i et samarbejde med Geoparken, formidle forslag til områder og steder i kommunen, der kan besøges udover de naturlige trækplastre.

Odsherred Kommune sætter fire skilte op i Ordrup, fem ved Rørvig havn, 11 i gågaden i Nykøbing og seks ved Asnæs Centret.

arrow Spot på hotspot: To millioner oser i centeret
16. juli 2020 kl. 15:32 Opdateret: kl. 11:36
arrow Spot på hotspot: Rørvigs pulserende havn
13. juli 2020 kl. 12:49 Opdateret: kl. 08:48
arrow Spot på hotspot: Oprindelige Ordrup
08. juli 2020 kl. 09:36 Opdateret: kl. 10:17
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk