20. oktober 2019
Forskellige entreprenørmaskiner sætter i perioder præg på sommerlandet, men almindeligvis uden store problemer
Forskellige entreprenørmaskiner sætter i perioder præg på sommerlandet, men almindeligvis uden store problemer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerhusejer i klinch med store maskiner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerhusejer i klinch med store maskiner
Opdateret 25. juni 2019 kl. 10:21
Odsherred - 25. juni 2019 kl. 10:15
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vejene er smalle, maskinerne larmer, tidsplanerne skal overholdes, og temperaturen er høj.

Ingredienser, som måske kan fremkalde irritationer hos nogle i sommerlandet i Odsherred. I hvert fald kan Midt- og Vestsjællands Politi fortælle, at der lørdag formiddag udspandt sig en voldsepisode på Gl. Kongevej på Ellinge Lyng, som havde sit udspring i, at en 60-årig mandlig sommerhusejer var blevet træt af store entreprenørmaskiner, som kørte frem og tilbage forbi sommerhusejerens bopæl - og med en hastighed, som efter hans opfattelse var for høj.

Hastigheden blev påtalt, og der opstod tumult. Sommerhusejeren fik en flænge ved øjenbrynet, og politiet sigtede en 47-årig mand for vold. Denne anmeldte til gengæld sommerhusejeren for vold, idet denne skulle have slået den 47-årige i ansigtet.

Politiet har nu optaget rapport om sagen og forsøger at få klarlagt omstændigheder i forbindelse med kontroversen mellem de to parter.

Fanny Villadsen, direktør i Odsherred Forsyning, fortæller, at forsyningen ikke har nogen entreprenørbiler i området.

- Vi oplever generelt ikke, at der er nogen konflikter af denne slags. Vi sørger også for at holde mange informationsmøder, inden vi går i gang med vores arbejde. Vi mødes med grundejerforeningerne, og vi holder vejmøder. Vi gør meget for at holde en tæt dialog med sommerhusejerne, siger Fanny Villadsen.

Driftsleder i Kongepartens Vandværk Kirsten Løcke oplyser, at Gl. Kongevej ligger i hendes forsyningsområde. Men hun har ikke hørt noget om episoden.

- I mine 12 år har jeg aldrig oplevet andet, end at folk er meget søde og forstående, også selv om vi jo larmer lidt en gang imellem. Vi oplever ikke, at der er problemer i forhold til sommerhusejerne, siger Kirsten Løcke.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk