22. oktober 2018
November 2018 billedet er taget af Søren Rasmussen og motivet er vinmarker ved Rørvig.
November 2018 billedet er taget af Søren Rasmussen og motivet er vinmarker ved Rørvig.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smukke Odsherred i kalenderen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smukke Odsherred i kalenderen
Odsherred - 12. november 2017 kl. 07:54
Af Henrik Uhre-Prahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Det smukke landskab, de store vidder, den høje himmel, den friske luft, det smukke lys«. Sådan begynder fotografernes hilsen i billedsamlingen i Odsherred Kalenderen for 2018. Den er nu på gaden og fordelt til en lang række butikker og salgsteder over det meste af Odsherred.

Billederne i kalenderen er igen i år leveret af Geopark Odsherred fotograferne. En gruppe, som består af Winnie Tønner Jørgensen, (leverer bl.a. årets forside), Ole Friis Mikkelsen, Henrik Palshøj, Lone Brodersen, Ola Saltin, Søren Rasmussen og Kirsten Uglebjerg. Sidstnævnte har stået for produktionen og var den, som som for nogle år siden fik ideen til at udgive kalenderen.

Og nej, der er ingen tvivl om, at inspirationen ikke fejler noget hos Geopark Odsherred fotograferne, der har været hele herredet rundt for at finde de bedste motiver til kalenderen. Og hvis man ikke skulle blive inspireret, som landskabsfotograf, når man færdes i smukke Odsherred, hvor skulle man så?

Som noget nyt i år, kan man også købe udvalgte billeder fra alle de fire kalendere, som flotte dobbelte kort i A5 størrelse.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk