20. oktober 2018
Der var fuld koncentration og klare barnestemmer hos de 20 børn, som gik Lucia-optog på Algade i Nykøbing onsdag formiddag.
gallery icon

Se billedserie

Der var fuld koncentration og klare barnestemmer hos de 20 børn, som gik Lucia-optog på Algade i Nykøbing onsdag formiddag.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Små kolde Lucia-næver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Små kolde Lucia-næver
Opdateret 14. december 2017 kl. 08:50
Odsherred - 13. december 2017 kl. 17:25
Af Helene MacCormac
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rækken af børn fra daginstitutionen Raketten spredte juleglæde og smeltede hjerter hos de handlende på Algade i Nykøbing, da de onsdag formiddag gik Lucia-optog ned gennem gågaden.

20 børn havde tydeligvis øvet sangen, og sang højt og klart mens de trippede forsigtigt fremad. Under de hvide kjortler var børnene iført fornuftige flyverdragter og termostøvler, så de kunne holde den bidende kolde vind ude. De små barnehænder måtte dog tage turen uden vanter, så de kunne holde om de batteridrevne lys, de alle bar foran sig. Ørerne blev også lidt røde hos enkelte af børnene, for når man skal have et sølvbånd om håret, kan man ikke have en hue på.

Lidt længere nede ad Algade stod kollegaerne og ventede. De yngste vuggestuebørn fra Raketten var mødt op for at heppe på de lidt større børn, og var tydeligt forundrede og imponerede over Lucia-børnene. Enkelte forældre var også mødt op, og en mor kunne ikke lade være med at smutte hen og give sit Lucia-barn et klap på kinden. En snotnæse blev tørret med et hvidt ærme, og Sankta Lucia bar lyset videre.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk