14. april 2021
Skoleleder Sigurd Brønnum er glad for, at der er god tid til at planlægge den fulde genåbning af folkeskolerne. Foto: Nadia Pedersen.
Skoleleder Sigurd Brønnum er glad for, at der er god tid til at planlægge den fulde genåbning af folkeskolerne. Foto: Nadia Pedersen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skoleleder: Godt med tid til planlægning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoleleder: Godt med tid til planlægning
Odsherred - 03. marts 2021 kl. 16:17
Af Helene Nielsen

- Vi skoledere havde møde tirsdag, men eftersom vi endnu ikke har datoen for den fulde genåbning af folkeskolerne, er det lidt svært, at planlægge ret meget med hensyn til, hvordan det skal foregå, siger skoleleder for skolerne på Odden, i Egebjerg og i Nykøbing, Sigurd Brønnum.

Han har været i tvivl om, hvad der skulle ske med hensyn til samtykkeerklæring til test af skolernes elever.

- Vi skal have samtykkeerklæring til test fra forældre eller værger, hvis eleverne er under 15 år. Men det er der kommet styr på, siger han.

Skolerne ved ikke, om eleverne kommer fuldtalligt tilbage den 15. marts, eller måske først efter påske.

- Det gør heller ikke noget, at vi har god tid til planlægningen. Kommunerne skal også have styr på testkapaciteten ude på skolerne, og det giver jo en forskel for hele planlægningen, som vi ikke havde ved den seneste genåbning af folkeskolerne.

Der er også mere skrappe restriktioner denne gang. Vi spritter af hele tiden, og der er kun en enkelt lærer til at undervise hver klasse, siger Sigurd Brønnum.

De fire skoleledere samles igen på mandag.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk