19. september 2020
Skoleleder Ib Kristensen og Vig Skole har indledt partnerskabsaftale med udviklingscentret Gerlev Legepark. Foto: Per Christensen
Skoleleder Ib Kristensen og Vig Skole har indledt partnerskabsaftale med udviklingscentret Gerlev Legepark. Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skole aftaler partnerskab med Gerlev Legepark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skole aftaler partnerskab med Gerlev Legepark
Odsherred - 15. december 2019 kl. 11:45
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vig Skole, der siden 2014 har været DGI-certificeret idrætsprofil-skole, styrker nu profilen yderligere ved at indgå en partnerskabsaftale med Gerlev Legepark ved Slagelse - et forsknings- og udviklings-center, som samarbejder tæt med idrætsforskningen på Gerlev Idrætshøjskole.

- Hele vores personale har været på en medarbejderdag i Gerlev Legepark, hvor vi lavede lege-aktiviteter som teambuilding - som ny inspiration til skolens idrætsprofil.

- Efterfølgende har vi set nogle gode, nye muligheder ved at gå ind i et partnerskab med Gerlev Legepark - det vil kunne styrke vores idrætsprofil yderligere i dagligdagen, siger skoleleder Ib Kristensen, Vig Skole.

- Vi får mulighed for at tage på lejrskole i legeparken og bo i shelters og mulighed for at deltage i deres »Store Legedag« og »Legefestival - Leg for livet«.

- Den anden vej rundt vil studerende kunne komme her hos os - som en del af partnerskabsaftalen - og afprøve lege og aktiviteter med vores skole som en slags laboratorium, siger Ib Kristensen.

- Gerlev Legepark forsker i, hvor vigtigt det er, at børn og voksne holder fast i legen. Vi fortsætter som DGI-certificeret idrætsprofil-skole, så det her er et supplement, som vil kunne styrke vores gode profil. Og flere af Gerlev Legeparks ansatte er også engageret i DGI, siger Ib Kristensen.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk