30. juli 2021
I titelnummeret »Fis i kasketten« laller Eskesen, Breuning og kapelmester Søren Graversen rundt som oldscool-hippier, indtil Eskesen får samvittighedskvaler. Foto: Dragsholmrevyen
gallery icon

Se billedserie

I titelnummeret »Fis i kasketten« laller Eskesen, Breuning og kapelmester Søren Graversen rundt som oldscool-hippier, indtil Eskesen får samvittighedskvaler. Foto: Dragsholmrevyen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skingrende skør og satirisk bidsk revy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skingrende skør og satirisk bidsk revy
Odsherred - 01. juli 2017 kl. 14:49
Af Stefan Andreasen

»Fis i kasketten« hedder årets Dragsholmrevy, der havde premiere på Odsherred Teater i Nykøbing Sjælland fredag, og revyen lever op til mottoet med skingrende skøre, absurde indslag, der nærmer sig det beslægtede udtryk knald i låget.

Men der lurer noget skarpt, spiddende under den crazy overflade. Dragsholmrevyen sætter en ære i at skille sig ud fra de andre revyer - med mere kant og bid. Når Bente Eskesen og Susanne Breuning giver den fuld spas-pedal i den hyle-morsomme »Børnefødselsdagen«, hvor drukmåsene Rikke og Kirsten sejler rundt og mikser børnevenlige sprut-drinks, handler det om de voksnes introduktion af druk-kulturen til børnene.

I titelnummeret »Fis i kasketten« laller Eskesen, Breuning og kapelmester Søren Graversen som oldscool-hippier i en sindssyg boogiewoogie, indtil Bente Eskesen får samvittighedskvaler:

- Verden er totalt af lave, og så står vi bare her og gør ingenting. Vi må da kunne gøre noget, udbryder hun - hvorefter der opstår »larmende« tavshed.

Efter 20 sekunders stilhed genoptages tosserierne. Revolutionen er aflyst.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk