20. april 2021
I titelnummeret »Fis i kasketten« laller Eskesen, Breuning og kapelmester Søren Graversen rundt som oldscool-hippier, indtil Eskesen får samvittighedskvaler. Foto: Dragsholmrevyen
gallery icon

Se billedserie

I titelnummeret »Fis i kasketten« laller Eskesen, Breuning og kapelmester Søren Graversen rundt som oldscool-hippier, indtil Eskesen får samvittighedskvaler. Foto: Dragsholmrevyen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skingrende skør og satirisk bidsk revy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skingrende skør og satirisk bidsk revy
Odsherred - 01. juli 2017 kl. 14:49
Af Stefan Andreasen

»Fis i kasketten« hedder årets Dragsholmrevy, der havde premiere på Odsherred Teater i Nykøbing Sjælland fredag, og revyen lever op til mottoet med skingrende skøre, absurde indslag, der nærmer sig det beslægtede udtryk knald i låget.

Men der lurer noget skarpt, spiddende under den crazy overflade. Dragsholmrevyen sætter en ære i at skille sig ud fra de andre revyer - med mere kant og bid. Når Bente Eskesen og Susanne Breuning giver den fuld spas-pedal i den hyle-morsomme »Børnefødselsdagen«, hvor drukmåsene Rikke og Kirsten sejler rundt og mikser børnevenlige sprut-drinks, handler det om de voksnes introduktion af druk-kulturen til børnene.

I titelnummeret »Fis i kasketten« laller Eskesen, Breuning og kapelmester Søren Graversen som oldscool-hippier i en sindssyg boogiewoogie, indtil Bente Eskesen får samvittighedskvaler:

- Verden er totalt af lave, og så står vi bare her og gør ingenting. Vi må da kunne gøre noget, udbryder hun - hvorefter der opstår »larmende« tavshed.

Efter 20 sekunders stilhed genoptages tosserierne. Revolutionen er aflyst.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk