12. august 2020
Eleverne på Egebjerg Skole har fået ny afdelingsleder, og lige om lidt er der også ny afdelingsleder klar til Fårevejle Skoles overbygning. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Eleverne på Egebjerg Skole har fået ny afdelingsleder, og lige om lidt er der også ny afdelingsleder klar til Fårevejle Skoles overbygning. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skiftedag på flere af folkeskolerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skiftedag på flere af folkeskolerne
Odsherred - 21. februar 2020 kl. 13:02
Af Helene Nielsen og Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 1. marts er der skiftedag på et par af Odsherreds folkeskoler. Efter ansættelsesstop sidste år har man på flere skoler måttet klare sig med at give ledere for andre områder mere ansvar.

I Fårevejle betyder det, at vikarierende afdelingsleder for udskolingen Birthe Sloth Nielsen nu kan koncentrere sig om overbygningseleverne i Asnæs.

Skoleleder Jørgen Schan­dorff oplyser til Nordvestnyt, at man har ansat Christian Ranch Elgaard som ny afdelingsleder for udskolingen på Fårevejle Skole.

Christian Ranch Elgård er kendt i klasselokalerne i forvejen, for han har siden januar 2019 været ansat på Fårevejle Skole som Akt-lærer, så han har allerede et godt kendskab til skolen.

Tidligere har Christian Ranch Elgård arbejdet som lærer i folkeskolen, og før ansættelsen på Fårevejle Skole var han i en længere årrække ansat inden for specialområdet på et autismecenter. Christian Ranch Elgård er 38 år og bor i Høng sammen med sin kone og to børn.

På Odden stod børnehaven i sommer uden leder, da mangeårig førstedame Pia Edsberg gik på pension ved udgangen af juli.

I september blev der indført ansættelsesstop, og det satte samtidig en stopklods for Egebjerg Skole, der sagde farvel til Thomas Sikora i oktober.

Men nu er der sat navn på de tomme stole: I Egebjerg satte Krista Clausen sig i afdelingslederstolen den 1. januar, og på Odden Skole har Clara Klint Jentzsch overtaget stillingen som leder af børnehaven.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk