3. juni 2020
Borgmester Thomas Adelskov (S) forventer stigende ledighed og en strammere økonomi i den kommende tid.   Foto: Per Christensen
Borgmester Thomas Adelskov (S) forventer stigende ledighed og en strammere økonomi i den kommende tid. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skatteindtægter er sikret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skatteindtægter er sikret
Odsherred - 07. april 2020 kl. 20:11
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Arbejdsløsheden stiger i Odsherred, og derfor vil kommunens økonomi ifølge borgmester Thomas Adelskov (S) også blive berørt.

- Men heldigvis har vi statsgaranterede skatteindtægter i år, så vi ved, hvad vi får. Det er en budgetlægning, vi besluttede, da jeg blev borgmester. Før da var skattegrundlaget baseret på selvbudgettering, hvilket gav nogle store efterregninger, siger Thomas Adelskov og henviser også til, at der dog kan komme en større overarbejdspukkel hos nogle kommunale medarbejdere.

- Vores økonomi bliver påvirket af alt dette, slår borgmesteren fast.

Normalt falder ledighedskurven i Odsherred om foråret og sommeren, da mange får beskæftigelse i turismebranchen.

- Det vil vi nok ikke se i år. Da finanskrisen buldrede af sted, tænkte vi alle sammen, at det var en stor katastrofe. Men nu oplever vi en ledighed, der stiger voldsommere. Denne gang har vi slet ingen muligheder for bare at forsøge, at få disse medarbejdere i beskæftigelse igen, siger Thomas Adelskov.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk