17. november 2018
Adm. direktør Kåre Dyvekær rundede indsamlingsbeløbet til Red Barnet op.
Adm. direktør Kåre Dyvekær rundede indsamlingsbeløbet til Red Barnet op.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skæg indsamling til Red Barnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skæg indsamling til Red Barnet
Odsherred - 07. september 2015 kl. 15:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sommerland Sjælland og Hr. Skæg sender 13.500 kroner til Red Barnet.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Sommerland Sjælland, der søndag havde sæsonens sidste åbningsdag og benyttede lejligheden, sammen med den kendte børne-tv-figur »Hr. Skæg«, til at samle ind til Red Barnet. I den forbindelse havde Sommerland Sjælland valgt at donere to kroner per gæst på dagen.

- Desværre var vejret ikke helt med os, da den hårde blæst og de truende regnskyer formentlig holdt en del gæster hjemme, konstaterer Kåre Dyvekær, der er direktør i Sommerland Sjælland.

Samtidig med donationen fra entréen havde parkens kiosker også indsamlingsbøtter stående i hele weekenden. Alt i alt blev der samlet 2.564 kroner ind i løbet af de to sidste åbningsdage.

- Da vi er glade for runde tal og gerne vil støtte Red Barnets gode arbejdet, har vi efterfølgende besluttet at runde beløbet op til 10.000 kroner, fortæller direktøren.

Hr. Skægs rundtur i forlystelsesparken gav også pote. Han blev hurtigt omringet af glade børn og voksne, som ville fotograferes sammen med ham, have autografer og give penge til indsamlingen, så da sidste åbningsdag var overstået, viste det sig, at han havde samlet indsamlet 3.548 kroner.

Og dermed kan Hr. Skæg og Sommerland Sjælland i alt donere 13.548,50 kroner til Red Barnet og organisationens arbejde i katastrofeområder i hele verden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk