11. august 2020
Børn og unge i Odsherred kan se frem til en aktiv sommer. Foto: Mik
Børn og unge i Odsherred kan se frem til en aktiv sommer. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sjov og lærerig sommer i Odsherred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sjov og lærerig sommer i Odsherred
Odsherred - 02. juli 2020 kl. 21:37
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 9. juni 2020 indgik partierne i Folketinget en aftale, der betyder ekstra sommeraktiviteter for børn og unge i skolernes sommerferie. Odsherred Kommunes andel af puljen er 1 mio. kr., der nu bruges i en sommerpakke. Målet er at give kommunens børn og unge en ekstra sjov og lærerig sommer. For en del børn og unge har Covid-19-tiden været vanskelig. Mange har følt sig isoleret og har måtte undvære de normale hverdagsrytmer med fritidstilbud, skole og pauser fra hjemmet. Der er kort sagt brug for et pusterum og en mulighed for børn og unge til at lave ting denne sommer, som kan give smilet tilbage, skriver Odsherred Kommune i en pressemeddelelse.

De ekstra aktiviteter er etableret med stor opbakning og engagement af foreninger, kulturinstitutioner og medarbejdere i kommunen og kan afholdes i skolernes sommerferieperiode. Den nye sommerpakke giver økonomisk støtte til alle SFO'er, så børnene kan komme på ture, og der er også økonomiske midler til Ung i Odsherred, så der kan iværksættes sommeraktiviteter i ferien for unge op til 17 år.

Formand for børne- og uddannelsesudvalget Søren With (S) er glad for de mange forskelligartede aktiviteter.

- Det er dejligt, at vi her efter et lidt kedeligt forår for vores børn og unge kan tilbyde spændende og sjove aktiviteter i hele Odsherred. Vores foreninger og kulturinstitutioner tilbyder aktiviteter med geografisk spredning, så vores børn og unge kan lave ting sammen med deres venner her i sommerferien. Det har især været vigtigt for os at kunne tilbyde aktiviteter for vores sårbare børn og unge. Den her sommerpakke er lige det, vi har brug for her og nu, siger Søren With.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk