20. januar 2019
Sommerhuset her bliver sjældent udbudt i fri handel. Og blandt dets tidligere ejere er den socialdemokratiske justits- og senere socialminister K.K. Steincke. Foto: Nybolig
Sommerhuset her bliver sjældent udbudt i fri handel. Og blandt dets tidligere ejere er den socialdemokratiske justits- og senere socialminister K.K. Steincke. Foto: Nybolig
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sjældent sommerhus til salg for 12.5 mio.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sjældent sommerhus til salg for 12.5 mio.
Opdateret 26. januar 2018 kl. 08:17
Odsherred - 26. januar 2018 kl. 07:01
Af Jesper Danscher
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er et sommerhus ud over det sædvanlige, som Nybolig Odsherred netop har sat til salg for 12.5 millioner.

Sommerhuset på Ved Dokken 16B ligger ud til Nordstrand og med et pragtfuldt vue ud over Kattegat, tilhører den kategori sommerhuse, der sjældent kommer til salg.

- Den nuværende ejer har haft huset i godt 20 år. Men nu var det tid til noget andet, siger ejendomsmægler Mikkel Henriksen indehaver af Nybolig Odsherred.

- Det er jo et sommerhus, der sjældent kommer ud i frit salg, mange andre af sommerhusene i denne klasse bliver solgt i familierne fra generation til generation, fortæller Mikkel Henriksen.

Huset er fra 1916 og er ifølge ejendomsmægleren opført af arkitekten Kristoffer Nyrop Varming, der også er arkitekten bag sindssygehospitalet i Annebergparken.

Men han er ikke en af de kendte ejere, der har boet i sommerhuset, det har derimod justits- og senere Socialminister K.K Steincke.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk