9. august 2020
Den sarte og sjældne blomst Engblomme har en ganske særlig plads i Rie Knudsens familie, og nu ser det ud til at hun kan finde blomsten til sit bryllup.
Den sarte og sjældne blomst Engblomme har en ganske særlig plads i Rie Knudsens familie, og nu ser det ud til at hun kan finde blomsten til sit bryllup.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sjælden blomst ser ud til at være reddet til bryllup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sjælden blomst ser ud til at være reddet til bryllup
Odsherred - 14. juli 2020 kl. 21:24
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rie Knudsen bor med sin kæreste i København, men de skal næste år giftes i Odsherred, og hun har sendt en bøn om hjælp til at finde den både sarte, sjældne og smukke blomst engblomme, som har en ganske særlig betydning for hende og hendes familie.

Efter at vi har omtalt hendes efterlysning er der kommet adskillige bud på, hvor engblomme kan findes i Odsherred, og nu har en af herredets naturklogeste Jørgen Stoltz lovet, at han nok skal finde en egnet lokalitet, hvor hun kan nyde engblommen i forbindelse med sit bryllup, også selvom han helst ser, at det alene bliver med øjnene den nydes, og det glæder naturligvis Rie Knudsen.

»Optimalt set ville jeg gerne plukke til en lille brudebuket, men hvis det ikke er hensigtsmæssigt for naturen eller muligt, så vil jeg også gerne bare forbi og se den, og så må vi se, om vi i stedet kan finde et sted at købe den ikke vilde art, og bruge blomster fra den til buketten,« siger hun.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk