14. juli 2020
Sigurd Barrett forbindes oftest med underholdning for børn, hvad det bestemt også er, men hans kunst kan nydes af alle aldre. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Sigurd Barrett forbindes oftest med underholdning for børn, hvad det bestemt også er, men hans kunst kan nydes af alle aldre. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sigurd synger salmer i Grevinge Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sigurd synger salmer i Grevinge Kirke
Odsherred - 22. november 2019 kl. 12:00
Af Niels Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Musikeren, komponisten, forfatteren og entertaineren Sigurd Barrett, der også er en af de mest populære børnefjernsynsværter gennem de seneste mange år, giver sammen med multiinstrumentalist Eskild Dohn en koncert fuld af salmesang lørdag den 23. november klokken 12 til 13 i Grevinge Kirke.

Arrangementet er resultatet af et samarbejde mellem de fire gamle Dragsholm-sogne, Grevinge, Asnæs, Fårevejle og Vallekilde-Hørve, der har fået økonomisk støtte fra Odsherred Provstis udviklingspulje til at holde koncerten.

At det netop er Sigurd Barrett og Eskild Dohn, som blandt andet har spillet i Lars Lilholt Band og med Lis Sørensen, der skal give koncert, er ingen tilfældighed. De er hjemme i både det kirkelige og børnenes univers og har sammen gendigtet 16 kendte salmer, som findes samlet i sangbogen »Sigurd synger salmer for store og små«, såvel som duoen ofte giver koncert i kirker overalt i landet.

- Alle, der kommer, får et lille hæfte med sangene i, som man kan tage med sig hjem. Man kan både bruge det som et minde og til at synge efter, siger Inge-Lise Christensen, der er formand for menighedsrådet i Vallekilde-Hørve.

Koncerten er også en fejring af salmebogens 450 års fødselsdag - den udkom første gang i 1569, 33 år efter Reformationen.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk